CUTREMURĂTOR! Un nou CAZ Patrick Ekeng! Un SPORTIV a MURIT pentru că SALVAREA nu avea DEBRIFILATOR


Caz cutremurător în Câmpia Turzii! Un culturism care se antrena la Sala Sporturilor din oraș a avut parte de o moarte cumplită, după ce a suferit un stop cardiac în timp ce făcea exerciții.

Bărbatul ar fi putut avea o șansă la viață dacă ambulanța care a venit în urma apelului ar fi sosit mai repede și ar fi avut defibrilator. Aparatul lipsea și din spitalul din localitate, potrivit TurdaNews.

În vârstă de 46 de ani, Cornel Cadar a mers ieri în sala de sport ca să își facă exercițiile de forță. Conform sursei citate mai sus, la un moment dat, în timp ce voleibaliștii de la CSM Câmpia Turzii își terminaseră antrenamentul și se pregăteau să plece din sală, au auzit strigătele soției victimei, care țipa după ajutor. Doi dintre sportivi au început manevrele de resuscitare, în timp ce altcineva a sunat la serviciul unic de urgență 112. Jurnaliștii de la TurdaNews au relatat că voleibaliștii Marius Ciortea și Tudor Cîmpean au fost cei care au încercat minute în șir să-i repornească inima culturistului.

Prima ambulanță a venit de la Turda după mai bine de o jumătate de oră de când s-a făcut apelul la 112. Din nefericire, aceasta nu era dotată cu defibrilator. Cornel Cadar a fost transportat la spitalul din Câmpia Turzii, unde nici acolo nu exista un defibrilator. Astfel, cei doi sportivi au continuat să-i facă exercițiile de resucitare. Între timp, s-a sunat la Cluj-Napoca, iar de acolo a venit un echipaj SMURD. La spitalul din Câmpia Turzii a sosit după mai bine de o oră. Din păcate, medicii nu au putut face nimic ca să-l salveze pe culturistul care a suferit un atac de cord.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *