CUTREMURATOR: PSD-istul Constantin Toma arunca in strada SUTE de oameni! Multe familii vor ramane fara sursa de venit!

pol-locala

De luna viitoare, 323 de polițiști locali din Buzau din totalul celor 450 vor rămâne fără serviciu. Este decizia primarului Constantin Toma, pusă în aplicare prin hotărârea consilierilor locali PSD și PNL. Luată în prag de iarnă, masura primarului va crea nenumarate drame: familii cu copii si datorii, lasate pe drumuri. Asta în condițiile în care municipiul Buzău se află pe primele locuri pe țară in privinta somajului. Constantin Toma sustine că decizia privind concedierea polițiștilor locali va duce la economii de 5,6 milioane de euro la bugetul Primăriei. In realitate, afirmatia este o mare minciuna, conform tv sud est.

323 de polițiști locali din Buzau vor ramane pe drumuri in prag de iarna, după ce consilierii locali PSD și PNL au aprobat noua organigramă propusă de edilul Constantin Toma. Fost afacerist, acum ajuns in sapă de lemn, potrivit declaratiei de avere, Constantin Toma a luat o masura tipica inca din perioada in care administra Grup Romet, societate ajunsă în faliment. Adică, să faca profit din disponibiliazarea angajaților. Concedierea celor peste 300 de politisti locali lasa in urma insa drame cutremuratoare: multe familii vor ramane fara vreo sursa de venit, altele au copii mici si datorii la banci. Nefericirea si situatia oamenilor nu i-a miscat insa deloc pe sefii din Primarie, nici cand acestia si-au expus necazurile in plenul Consiliului Local. Primarul Constantin Toma a fost impasibil, iar cei doi viceprimari au fost atenti doar la telefoanele mobile.

Citiți și:  Decizia Avocatul Poporului: condiţionarea contractului de muncă de vaccinare, neconstituţională!

Mai grav este ca masura concedierii celor 300 de politisti locali au in spate o minciuna uriasa. In primul rand, primarul Constantin Toma sustine ca prin disponibilizarea polițiștilor locali se fac economii de 5,6 milioane de euro la bugetul local. Acelasi edil nu spune insa ca firmele de securitate care vor fi angajate de Primarie sa asigure paza in scoli si grădinițe vor folosi aproximativ același număr de agenți precum cel de pana acum al polițiștilor locali, cu costuri chiar mai mari. Asta pentru ca nicio firmă de pază nu va semna un contract cu școli, licee sau grădinițe din oraș daca nu vor avea profit.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

De asemenea, angajarea unor firme private de paza lasa loc speculatiilor. Unele sugereaza chiar ca firmele sunt deja stiute.  O alta justificare aberanta a concedierilor din Politia Locala pune la indoiala intreaga activitate a institutiei din ultimii ani. Mai precis, disponibilizarile au pornit de la ideea că cei peste 300 de polițiștii locali au fost angajați ilegal. Asta înseamnă că amenzile acordate până acum de către polițiștii locali concediați au fost ilegale si, în consecință, pot fi contestate oricând în instanță.

In această perioadă, polițiștii locali din Buzau fac demersuri juridice pentru a contesta decizia de concediere luată marți de consilierii locali PSD și PNL.

VEZI SI: Primarul Buzaului, PSD-istul Constantin Toma, mana in mana cu cefele late de la firmele de firmele de paza, da afara politistii locali!

VEZI SI: VIDEO HALUCINANT CU PRIMARUL BUZAULUI, CONSTANTIN TOMA!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.