CUTREMURATOR! Marturii de groaza ale apropiatilor criminalului din Caracal

Apropiații lui Gheorghe Dincă au rupt tăcerea! Potrivit acestora, ucigașul din Caracal ar fi violat mai multe tinere și chiar și pe nurorile lui. Totodată, vă prezentăm ce au aflat rudele despre legăturile criminalului cu clanurile mafiote din orașul ororilor.

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Ulterior, bărbatul a mărturisit că le-ar fi omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre.

Gheorghe Dincă, interdicție în Italia

CANCAN.RO, a discutat cu o parte din rudele lui Gheorghe Dincă, iar mărturiile sunt de-a dreptul halucinante. Apropiații criminalului susțin că acesta a abuzat de mai multe fete și că în Caracal ar exista o adevărată rețea de proxeneți.

“A violat multe tinere. Pe nurorile lui… Are probleme cu «mansarda». În Italia, cu asta se ocupa. Era băgat într-o rețea de prostituție. El nu mai are voie acolo, i-au dat interdicție. Aici este rețea. Și nu este singurul, mai ales în orașul ăsta (n.r Caracal). Nu cunoaștem anturajul lui. Eu știu doar de ai lui Sarma (n.r. interlop din Caracal)”, ne-au declarat rudele lui Gheorghe Dincă.

“Le-a nimerit fiind singure și ăsta i-a fost norocul!”
Apropiații ucigașului din Caracal ne-au dezvăluit că Gheorghe Dincă și-ar fi violat inclusiv una dintre mătuși. Femeia nu s-ar fi adresat însă autorităților.

“Acum șapte ani a fost mătușa lui în Italia. Atunci a violat-o. Nu a depus plângere la poliție. El, la ocazie, lua tot ce prindea. Le-a nimerit fiind singure și ăsta i-a fost norocul. Poate telefonic sau prin internet ținea legătura cu interlopii”, au mai precizat rudele lui Gheorghe Dincă.

Ar fi vrut să-și arunce soția la câini
Altfel, persoane care îl cunosc foarte bine pe Gheorghe Dincă ne-au mai povestit că suspectul a fost pe punctul de a-și ucide și soția chiar cu o săptămână înainte de dispariția Alexandrei.

”Pe soția lui voia s-o arunce la câini! Femeia a fost la el cu o săptămână înainte de dispariția Alexandrei, atunci când el a amenințat-o că dă drumul la câini, ca s-o mănânce. Câinii ăia erau foarte agresivi. Este un manic sexual, de asta sunt convins”, ne-au declarat apropiați ai bărbatului.

Soția lui Gheorghe Dincă, în schimb, s-a ferit să facă declarații și nici cei care au audiat-o nu au vrut să facă publică varianta ei cu privire la acuzațiile care i se aduc soțului ei. După ce a fost acuzată că ar fi propus unui om de afaceri – atunci când se afla în Italia – să-i facă rost de ”fete” pentru ”distracție”, Daniela Dincă, fiica ”Monstrului din Caracal”, a răspuns acuzațiilor și a negat vehement că ar fi fost implicată, vreodată, în trafic de persoane sau prostituție.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu