Cutremurator: Bestia TIGANCA care chinuie batrane in Italia ameninta Romania!!!

tiganca1

Dupa ce ieri am vazut cum se poarta o insotitoare tiganca cu batrana de care trebuia sa aiba grija, astazi am descoperit o noua filmare; cu aceeasi femeie de etnie tiganeasca in care ameninta diverse persoane din Romania. Sa fie vorba tot de niste batrane?

De un lucru putem fi convinsi, tanara tiganca care se machiaza de parca ar merge la cabaret, are mari probleme comportamentale, o agresivitate sora cu nebunia si o rautate care ar putea sa o transforme oricand intr-un pericol public. Nu-i stim trecutul, dar la cum se prezinta, putem sa ne dam seama cum ii va fi viitorul. Autoritatile ar trebui sa ia masuri in privinta ei! Amenintarile si blestemele tigancii nu cunosc limite. Iata cum isi ameninta ea cunoscutele din Romania doar pentru simplul fapt ca o “vorbesc”:

– NE CEREM SCUZE: YOUTUBE A DAT JOS VIDEOCLIPUL –

„Cand vin in Romania v-am desfigurat, spitalele sunt ale voastre. Toata viata v-am dat clasa. Si pe bani si pe bataie si pe tot ce-a vrut p___a mea! Sa va manance cancerul, ca atuncea spitalele va ia din mana mea. Va dau eu voua manca-v-ar cancerul sa va manance de gunoiere imputite si jegoase. Nu va temeti, ca nu mor eu aicea! Ajung eu acasa pe Romania si-n mana mea cadeti! Au, ce luati! Au, manca-v-ar cancerul daca oti fi scapete cu Politie, cu Dumnezeu, cu orice! Din mana mea nu mai sunteti scapate! La cimitir va aprind lumanari de pe acum!”

Dupa cum vedeti, tiganca are “planuri mari”. Daca a speriat Italia cu comportamentul ei, acum vrea sa faca legea in Romania, “pedepsindu-si” cunoscutele. Si de ce? Pentru a demonstra ce mare „p___a” este ea! Probabil ca femeia de etnie tiganeasca nu se va opri pana nu isi va duce planurile la indeplinire. In ce teroare or trai cei care o cunosc si se tem de razbunarea ei!

Socant este cati bani are tiganca pe masa si cum s-a impodobit ea, mai ceva ca un brad de Craciun, pentru a-si arata smecheria si pentru a demonstra apropiatilor ce “bazata” este ea. Ca este violenta verbal nu este un secret pentru nimeni, totusi ar trebui luate masuri pentru ca tanara sa nu treaca de la violenta verbala la cea fizica. Oamenii nevinovati pot avea de suferit din cauza ei! Cutremurator pana unde poate ajunge rautatea tigancii!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *