Cutremurator! Baba Vanga provoaca FIORI de GROAZA! Dezastrul va avea loc de PASTE

Bulgăroaica Baba Vanga a devenit celebră datorită faptului că multe dintre previziunile sale s-au împlinit. A murit în 1996 în vârstă de 85 de ani.

Pe o banda de magnetofon, Baba Vanga a inregistrat o previziune dezastruoasa despre Romania, pe care i-a inmanat-o nepoatei sale.

Ciudat este ca bulgaroaica a insistat ca aceasta inregistrare sa ajunga la o anumita ora, la o persoana anume.

Iata cum suna mesajul: ‘Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.

În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit.

Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui’.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu