CUTREMURATOR. Adevărul crud din sicriele închise ale morților de COVID-19!

Persoanele care au decedat și au suferit de COVID-19 sunt înmormântate cu sicriul închis este complet interzis pentru familie să ridice capacul. Nimeni nu știe ce se ascunde sub capacul sicriului, pentru că, spun autoritățile, riscul de infectare rămâne ridicat chiar și după moartea pacientului.

Clujean: ”Morții nu se îmbracă”

Un bărbat din Cluj susține că mama lui, care a murit recent la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, a fost băgată într-un sac de morgă și apoi în sicriu complet dezbrăcată. El spune că medicii i-au expplicat că acesta este protocolul de la Ministerul Sănătății: morții de COVID-19 nu se îmbracă.

”Dar dezamăgirea, tristețea și disperarea au atins limite greu de suportat – când am dus hainele mamei să fie îmbrăcată cu un costum drag ei, să fie încălțată cu pantofi, personalul, autopsierul și doctorița epidemiolog care supraveghea predarea corpului mamei, au refuzat categoric, neputând fi înduplecați, afirmând și susținând că așa e protocolul de la Ministerul Sanatati de la ISU, de la Arafat – ca în cazurile de deces de virus Covid, morții nu se îmbracă.

Mama, biata mama era dezbracată complet si-asa … au tras fermoarul sacului cu fund dublu și-au pus capacul sicriului peste ceea ce era – trupul și zambetul trist al mamei mele”, a povestit Nagy Ovidiu Marian pentru stiridecluj.ro.

Au chemat jandarmeria la morgă
”Când am scos trupul mamei, au chemat și un echipaj de la jandarmerie care să se asigure ca nu vor fi incidente. Aceasta e procedura, personalul medical vrea să se asigure că nu sunt incidente, discuții, și alte evenimente generate de rude, de aparținători când ridică trupurile celor dragi de la morga spitalului. Jandarmeria a plecat după ce am luat trupul mamei.

Și uite așa tristețea, durerea, disperarea, neputința, frustrarea, întrebările au rămas în viața mea, a fratelui meu, a tatălui și a altor cunoștințe, rude, prieteni …

Am insistat să o vad, să o privesc cât era internată, am sunat aproape zilnic când raspundeau la telefon, am încercat sa pastrez legatura, să mă informez, să aflu vești … aproape toate erau încurajatoare, bune, era speranță, nădejde, noi familia, prieteni, cunostintele ne rugam, mijloceam, posteam făcându-ne si noi partea noastra si speram ca Dumnezeu e în ajutorul și sprijinul nostru”, a mai povestit bărbatul.

Sursa: wowbiz.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *