CUTREMURATOR. ACCIDENT TERIBIL pe DN1. Doi tineri AU MURIT, altul este in COMA


Cezar şi Bogdan, doi tineri de 31 şi 36 de ani, au murit pe loc, iar prietenul lor de 21 de ani, Robertin, este în comă profundă după ce au fost spulberaţi pe DN1, la Floreşti, în timp ce schimbau roata la maşină.

Un şofer de 23 de ani din Salaj a lăsat, noaptea trecută, două familii îndoliate, iar o alta se roagă la căpătâiul fiului aflat în comă profundă la spital.

Cezar Costache venea de la Câmpina când, în dreptul localităţii Floreşti, pe DN1, a rămas cu maşina în pană.

Mai avea doar câteva sute de metri până acasă. Aşa că şi-a chemat în ajutor prietenii, pe Bogdan Negoi şi Robertin Andreiu. Au ajuns rapid şi tinerii s-au apucat să schimbe roata.

Cele două mașini erau oprite pe marginea drumului, parțial pe carosabil.

Cezar şi Bogdan au murit spulberaţi în timp ce schimbau o roată
Şoferul unei autoutilitare, un băiat în vârstă de 23 de ani din Sălaj, nu a văzut avariile şi a intrat în plin în cei trei tineri. Accidentul a fost teribil.

Cezar şi Bogdan şi-au dat ultima suflare pe caldarâm, în timp ce e Robertin a fost transportat la spital şi este în comă profundă.

“Tânărul este în comă, este intubat și prezintă mai multe traumatisme grave”, a declarat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Prahova.

Din cauza impactului puternic, Robertin a suferit, pe lângă traumatismul cranio-cerebral grav, mai multe fracturi costale și un traumatism la un genunchi.

Toţi cei trei tineri sunt din Florești, Prahova.

Poliţia pune producerea accidentului pe seama vitezei
După accident, autoutilitara s-a oprit la zeci de metri de locul impactului, iar poliţiştii verifică dacă şoferul acesteia circula cu viteză mare.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pe numele şoferului, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Traficul rutier a fost reluat în condiții normale, abia după trei ore de la producerea accidentului.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu