CUTREMUR URIAS în Vinerea Mare? Predictie TERIFIANTA


Un cutremur major este prezis în Săptămâna Mare. Alinierea a două planete din sistemul nostru solar ar putea provoca în weekend-ul de Paști un un cutremur imens, titrează Express.

Potrivit unui expert, cutremurul va fi declanșat de corpurile celeste ale sistemului nostru solar, care vor stârni plăcile tectonice ale Pământului, provocând tensiuni în scoarța terestră. Dacă tensiunea se intensifică, ar putea fi declanșată o catastrofă datorită unui cutremur de magnitudine 8.

Un cutremur de magnitudine 8 este clasificat ca un “cutremur mare și poate distruge total comunitățile din apropierea epicentrului”- Predicția a fost făcută de cătres cercetatorul Frank Hoogerbeets care spune: „Critica geometrică lunară, combinată cu două aliniamente planetare, ar putea declanșa un mare cutremur între 16 și 19, poate mai mult de 7,5 magnitudine și în cel mai rău caz de magnitudine 8″.

Cercetătorul olandez a ajuns la concluzia sa cu ajutorul “Solar System Geometry Index” (SIG): este calcularea unui set de date, pentru o anumită perioadă, rezultate datorită pozițiilor geometrice specifice ale planetelor: Luna şi Soare“ . El a spus: „După trei ani de observații, a devenit evident că geometria la nivel mondial în sistemul solar tinde în mod clar de a provoca o creștere a activității seismice, în timp ce alte geometrii nu“.

Dacă ar veni un cutremur în Vinerea Mare, asemănările cu Biblia ar fi uimitoare

Vinerea cea mare este ziua când Iisus Hristos ar fi trebuit răstignit. Conform Evangheliei lui Matei, un cutremur major a avut loc la moartea lui Iisus. În acel moment un zid din templu a fost rupt în două de sus în jos. Pământul s-a cutremurat, pietrele au crăpat și mormintele s-au deschis.

Dar experții au respins profeţiile cercetătorului spunând că nu este posibil să se prevadă cutremure. John Bellini, geofizician la US Geoscience (USGS), a declarat: “Nu putem anticipa sau prezice cutremurele”, titrează express.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *