“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cutremur total pe scena politică din România! DECIZIA luata de procurorii DNA

dna

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a trimis un comunicat de presă în care informează că primarul Sectorului 3 al Capitalei a fost trimis în judecată. De asemenea, DNA a precizat motivul pentru care este acuzat Robert Negoiță.

Robert Negoiță a fost trimis în judecată de DNA! De ce este acuzat edilul sectorului 3?
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, are parte de vești extraordinar de proaste. Acesta a fost trimis în judecată de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Edilul este acuzat într-un dosar de abuz în serviciu cu privire la contractul de salubrizare cu ROSAL GRUP.

”În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 150/VIII/3 din 21 februarie 2022, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor:

ROBERT SORIN NEGOIŢĂ, primar al Sectorului 3 din municipiul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite cu consecinţe deosebit de grave, a unei infracţiuni de instigare la infracţiunea de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite cu consecinţe deosebit de grave şi a infracţiunii de complicitate la fals intelectual”, se arată în comunicatul de presă al instituției.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.