GENERAL

Cutremur total în SUA! Răsturnare totală de situaţie: Joe Biden şi-a dat ACORDUL

201116 joe biden 2019 ac 832p 7404ff15bb380bd5171b866d45d13916.fit 760w

Răsturnare totală de situaţie în Statele Unite! Președintele Joe Biden a aprobat un proiect pe care l-a criticat în termeni foarte duri în trecut şi despre care spunea că nu se va întâmpla, sub nicio formă, în timpul mandatului său la Casa Albă. Ce l-a făcut să se răzgândească?

Schimbare la 180 de grade a Administraţiei Biden!

Se construieşte din nou zidul dintre SUA şi Mexic! Preşedintele Joe Biden şi-a dat acordul
Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a aprobat construirea zidului de la graniţa dintre SUA şi Mexic, controversatul proiect pornit pe vremea fostului preşedinte Donald Trump.

Mai exact, este vorba despre un plan de a completa secțiunea de la graniță aflată în apropiere de Yuma, Arizona. Acesta include acoperirea a patru porțiuni din zid, care favorizau accesul imigranților în zona Yuma, una dintre cele mai aglomerate, transmit jurnaliştii de la Fox News.

Joe Biden criticase dur în trecut zidul pus la cale de Donald Trump, precum şi politicile privind imigranţii ale fostului lider de la Casa Albă, pe care le-a catalogat drept „xenopobe” și „rasiste”.

Biden promitea că nu va mai construi niciun metru de zid în timpul mandatului său
„Niciun pas în plus” era sloganul lui Biden în timpul campaniei prezidenţiale din 2020 atunci când venea vorba despre zidul dintre SUA şi Mexic.

În timpul unui interviu din august 2020, Joe Biden spunea: „Nu va mai fi construit niciun metru de zid în administrația mea”.

„Mă voi asigura că vom avea o protecție a frontierelor, dar se va baza pe faptul că vom folosi capacitatea de înaltă tehnologie pentru a face față”, a adăugat el.

Numărul de imigranţi prinşi încercând să intre în SUA a crescut alarmat
Alejandro Mayorkas, secretarul de stat pentru Securitate Internă, este cel care a autorizat noul plan, demarat de către precedenta administraţie de la Washington.

Planul a fost aprobat pentru a „dezvolta măsuri moderne și eficiente la graniță” și pentru a îmbunătății „siguranța și secutitatea graniței din sud-vest”.

Construcţia zidului din Arizona va fi finanţată din bugetul pentru securitate internă, cu toate că planurile iniţiale prevedeau că banii trebuie să vină de la bugetul Departamentului de Apărare.

Din păcate, Administraţia Biden nu a reuşit să rezolva problema imigraţiei din Mexic, vameșii oprind mai mult de 160.000 de imigranți între lunile ianuarie şi iunie 2022.

Numărul imigranţilor prinşi de poliţia americană de frontieră a crescut de patru ori față de anul 2021.

Aprobarea tacită a preşedintelui Joe Biden privind construcţia respectivei porţiuni de zid şi securizarea graniţei cu Mexicul vine după ce senatorul Mark Kelly a solicitat să fie luate măsuri. Mai mulți republicani au avut cereri similare.

Sursa: capital.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.