Cutremur total în politică! Anunțul făcut în direct la Antena 3. Se clatina scaunul lui Cîțu?

Cutremur pe scena politică. Deputatul USR Iulian Bulai vine cu o serie de precizări de ultimă oră referitoare la premierul Florin Cîțu. Mai exact, se pare că acesta ar putea fi schimbat din funcția pe care o deține.

Deputatul USR Iulian Bulai cutremură scena politică după ultimele declarații făcute. Mai exact, ccesta a vorbit despre situația din coaliție, care este din ce în ce mai tensionată. În acest context, deputatul precizează că premierul Florin Cîțu este la rândul său evaluat în coaliție și poate fi schimbat din funcție în orice moment.

Acest lucru se va întâmpla în cazul în care șeful Executivului va mai continua cu amenințările de remaniere la adresa miniștrilor Cristian Ghinea, Cătălin Drulă și Stelian Ion.

Totodată, Iulian Bulai a mai subliniat faptul că, în prezent, premierul Cîțu poate fi schimbat de „majoritatea din Parlament”. El a adăugat că în coaliție există un ”joc al șantajului și amenințărilor” la adresa anumitor miniștri.

Florin Cîțu, pus la zid de USR PLUS
„Daca colegii din PNL in frunte cu dl Citu nu se linistesc cu acest joc al santajului si amenintarilor ca ba il remaniaza pe Ghinea, ba il remaniaza pe Stelian Ion, ba pe Catalin Drula, da, cine trebuie sa plece nu e niciunul din ministrii nostri care isi fac treaba, ci (trebuie sa plece) premierul care nu poate fi un lider sa ii adune pe toti”, a spus Iulian Bulai la Antena 3.

În același timp deputatul USR a mai adăugat că astfel de amenințări nu au rostul, iar dacă premierul Florin Cîțu nu va opri aceste presiuni și amenințări care sunt prezente de câteva săptămâni, el ar trebuie să fie cel care părăsește funcția.

„Nu merge cu amenintari cu bau-baul pentru fiecare ministru USR. USR PLUS este adultul din cameră, USR PLUS este factorul de stabilitate din aceasta guvernare, premierul sa inceteze sa mai ameninete colegii ministri din guvern. Daca nu se linistesc aceste presiuni si amenintari, mai degraba pleaca altcineva”, a mai adăugat deputatul USR Iulian Bulai.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *