Cutremur total în PNL. Maine își dă DEMISIA!

Scandalul din PNL pare să ia amploare după ce în ultimele zile s-a aflat liderii liberali vor debarcarea lui Florin Cîțu. Totul s-a pregătit intens cât liderul Partidului Național Liberal a fost în SUA. Între timp, Dan Vîlceanu, un apropiat al lui Cîțu, a anunțat că își dă demisia din funcția de secretar general al PNL.

Dan Vîlceanu, unul dintre cei mai apropiați oameni de Florin Cîțu din PNL, a anunțat că la ședința de sâmbătă a liberalilor își va anunța demisia din funcția de secretar general al partidului.

„La sedinta de mâine eu îmi voi anunța demisia. Nu vreau să particip la asta”, a transmis vineri, 1 aprilie, Dan Vîlceanu, vorbind practic despre ședința de sâmbătă în care se va decide soarta președintelui PNL, Florin Cîțu, ce ar urma să fie înlocuit.

Cîțu anunță sâmbătă dacă își dă demisia sau nu din funcție
Președintele PNL, Florin Cîțu, a explicat că va anunța sâmbătă decizia privind demisia din fruntea partidului.

Citiți și:  Florin Cîțu, scandal de ULTIMA ORA cu PSD! Campanie PLATITA anti-Cîțu?

„Sunt dezamăgit”, a spus Cîțu după haosul major din tabăra liberală.

Actualul lider PNL a anunțat că a convocat o ședință a biroului executiv al PNL pentru sâmbătă. Precizările liderului PNL vin în contextul în care tabăra anti-Cîțu din partid a făcut deja o ședință, despre care Cîțu spune că nu e statutară.

„Eu am tot discutat și știam că sunt nemulțumiri. Multe nu au legătură cu PNL. Guvernarea care nu e optimă o văd și românii, nu doar eu. Sunt lucruri pe care putyeam să le facem mai bine”, a mai spus Florin Cîțu.

Liderul PNL nu vrea să plece din partid în caz de schimbare
Mai mult, acesta a transmis că în contextul în care majoritatea liderilor de filiale vor debarcarea sa din funcție, că nu va pleca din partid dacă va fi schimbat din fruntea formațiunii și din fruntea Senatului.

„Sunt liberal si voi ramane liberal intotdeauna”, a răspuns Cîțu întrebat dacă va demisiona din partid.

Citiți și:  Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

Întrebat ce va face dacă va pierde și șefia Senatului, odată cu cea a PNL, Florin Cîțu a explicat că va continua să apere principiile liberale.

„(Voi face) ceea ce am făcut şi până acum, voi fi liberal şi voi apăra principiile liberale cât sunt în politică. Până la urmă, în politică suntem pentru a apăra principiile. Eu cel puţin am intrat în politică şi în PNL pentru a apăra principiile liberale”, a transmis acesta.

Liberalii care vor schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia PNL au declanșat procedurile pentru stabilirea datei Congresului pentru alegerea noului lider despre care se spune că ar fi Nicoale Ciucă, actualul premier. Totuși, până atunci, Cîţu nu recunoaște demersul și a anunțat, la rândul său, că va convoaca o altă ședință.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *