Un GREU da lovitura totala în PNL! Este DEMISIA momentului în politică

Lovitură totală pentru PNL! Un greu din partid renunţă la poziţia din grupul parlamentar al PNL. Deputatul este parte a taberei Orban şi a deţinut chiar şi funcţia de purtător de cuvânt al formaţiunii în trecut.

Grupul parlamentar al PNL a pierdut încă un nume greu: Ionel Dancă şi-a înaintat demisia
Ionel Dancă, fost purtător de cuvânt al PNL şi apropiat al lui Ludovic Orban, a decis să urmeze exemplul dat miercuri de mai mulţi dintre colegii săi.

Joi, deputatul Ionel Dancă şi-a anunţat demisia din grupul parlamentar PNL.

El a declarat că a recurs la acest gest în semn de protest faţă de actuala conducere a PNL, care, alături de preşedintele Klaus Iohannis, a aruncat România în haos.

“Românii ne-au dat votul pentru a guverna România 4 ani şi pentru a pune în aplicare programul de guvernare. Ca gest de protest faţă de noua conducere a PNL, care în parteneriat cu preşedintele României, au aruncat ţara în haos, au distrus coaliţia, au abandonat programul de guvernare, mi-am depus astăzi demisia din grupul parlamentar al PNL”, a explicat, joi, Ionel Dancă.

“Eu nu pot fi părtaş la umilinţa PNL şi a trădării aşteptărilor românilor”

Deputatul, rămas acum neafiliat, spune că ce se întâmplă în aceste zile este culmea umilinţei pentru toţi românii care au votat Partidul Naţional Liberal: noua conducere PNL merge “în genunchi cerşind sprijin de la PSD, cu căciula în mână”.

“Nu pentru ceea ce se întâmplă azi ne-au votat românii. Nu pentru ca noua conducere a PNL să meargă în genunchi cerşind sprijin de la PSD, cu căciula în mână.

Culmea umilinţei pentru sutele de mii de simpatizanţi ai PNL, această solicitare de sprijin din partea PSD a fost şi refuzată. Eu nu pot fi părtaş la umilinţa PNL şi a trădării aşteptărilor românilor în ceea ce priveşte PNL”, a mai precizat Dancă.

“Guvernarea PNL a eşuat. (…) Suntem într-un dezastru sanitar”
Verdictul final dat de liberal este unul crunt: “Guvernarea PNL a eşuat”. E vorba aici atât de pandemie, cât şi de alte sectoare prioritare pentru România.

“Guvernarea PNL a eşuat. A eşuat atât în ceea ce priveşte soluţiile de combatere a pandemiei, gestiunea pandemiei, suntem într-un dezastru sanitar, dar şi în alte sectoare prioritare pentru România guvernarea exercitată de noua conducere a PNL a abandonat toate măsurile şi programele de sprijin”, spune Ionel Dancă.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *