“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cutremur total în dosarul Caracal! Anunț de ultimă oră

casa groazei din Caracal 2 1

Complicele lui Gheorghe Dincă din cazul Caracal susține că s-a îmbolnăvit de COVID-19 în închisoare. Din acest motiv, acesta dorește să fie trimis acasă, argumentând că starea de sănătate nu îi permite să rămână în penitenciar.

Ștefan Risipițeanu spune că are probleme mari de sănătate, motiv pentru care a cerut să fie trimis în arest la domiciliu.

Acesta a susținut în fața judecătorilor că „este bolnav de plămâni, are o vârstă înaintată care nu îi permite să rămână în penitenciar, unde sunt condiții precare și grele de detenție, recent fiind infectat cu SARS-CoV-2 și agravându-i-se starea de sănătate”, potrivit informațiilor transmise de wowbiz.ro

Judecătorul cauzei a reținut că inculpatul nu a făcut un minim de dovadă cu privire la susținerile sale
„Cât privește susținerea inculpatului Risipțeanu Ștefan că are o afecțiune medicală și nu primește tratament medical, nu i se fac investigații suplimentare, judecătorul cauzei a reținut că inculpatul nu a făcut un minim de dovadă cu privire la susținerile sale, respectiv măcar o cerere adresată conducerii Penitenciarului Craiova ori un memoriu prin care să fi solicitat soluționarea aspectelor menționate.

Este de asemenea adevărat că inculpatul nu are antecedente penale, astfel cum rezultă din fișa de cazier judiciar și că acesta a avut o atitudine parțial sinceră, în sensul că în faza de urmărire penală a recunoscut săvârșirea infracțiunii pentru care este judecat în cauza de față în vreme ce în fața instanței a nuanțat împrejurările în care a întreținut raporturi intime cu victima Melencu Luiza Mihaela”, se mai arată în motivare, conform sursei menționate.

Motivarea instanței la cererea de înlocuire a arestului preventiv
„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual nefiind de natură să o înlăture, respectiv că inculpatul Risipițeanu Ștefan ar fi întreținut relații sexuale cu persoana vătămată Melencu Luiza Mihaela în vârstă de 18 ani la data presupusei fapte, profitând în special de starea de vulnerabilitate a victimei, care fusese deja imobilizată agresată și violată de inculpatul Dincă Gheorghe”, este scris în motivarea instanței la cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.