“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cutremur pe scena politica. STENOGRAME revoltătoare. Cîțu către Barna: ”Eu nu cedez acestui șantaj!”

aD03MzZhOTUzN2EwNTk0NTVlODE5OWZiNDNlZmQyZGZhYg.thumb 1
Premierul Florin Cîțu susține că este șantajat de cei din partidul condus de Dan Barna. Legat de planul de investiții denumit Anghel Saligny, prin care autoritățile locale ar urma să primească 50 de miliarde de lei în următorii 7 ani, cei de la USR nu au fost de acord cu acesta dacă Secţia pentru investigare a infracțiunilor din justiție nu va fi desființată.

Dan Barna, președintele USR, a venit cu această condiție în ședința coaliției de guvernare care s-a desfășurat marți. Acesta a spus că, din punct de vedere politic, partidul condus de el nu a bifat nicio realizare spre deosebire de cei de la PNL sau cei de la UDMR, care își doresc acest plan de investiții pentru că au mai mulți primari către care vor pleca banii, în schimb USR are un număr mult mai mic edili.

În acel moment, premierul Florin Cîțu a spus că nu acceptă să fie șantajat. De aici până la un scandal serios în interiorul coaliției a fost doar un pas. A intervenit și ministrul Justiției, Stelian Ion, dar și președintele UDMR, Kelemen Hunor. Motiv pentru care planul de investiții Anghel Saligny nu a fost aprobat.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.