CUTREMUR PE SCENA POLITICA: Sorin Grindeanu, OFIŢER ACOPERIT SRI! – VIDEO

Dezvăluire bombă făcută în cursul serii de miercuri despre premierul României, Sorin Grindeanu. Dacă informaţia are susţinere, anunţul cutremură din temelii scena politicii române.

Jurnalistul Cornel Ivanciuc a afirmat, în cadrul emisiunii Dosar de Politician, realizată de Silviu Mănăstire, că Sorin Grindeanu este ofiţer acoperit al Serviciului Român de Informaţii.

„În urmă cu două săptămîni mi s-a confirmat de la Timişoara, dintr-un mediu foarte solid şi informat, că Sorin Grindeanu este ofiţer acoperit”, a fost declaraţia jurnalistului.

Acesta a mai susţinut faptul că numirea lui Gabriel Stătescu în cadrul cabinetului său este o datorie mai veche plătită de Grindeanu către fostul general de brigadă al SRI. În spatele numirii lui Sorin Grindeanu ca ministru al comunicaţiilor în guvernul lui Victor Ponta a stat chiar Gabriel Stătescu. Sursa: Evenimentul Zilei

Citiți și:  Putin a pus ochii pe România! Mesaj DUR de la Kremlin: Ne-au înşelat grosolan

VEZI SI: DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre DRAGNEA: Procurorii au intrat pe fir!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. esti proasta de puti fa Clara Andres, eu ma mir cum mai traiesti de n-ai cazut intr-o canalizare fara capac! da esti tiganca si ciorile au noroc … grindeanu este o lichea sri-sta care a acoperit toate ciordelile din Timisoara si acum tu injuri oamenii care vor cinste si onoare ? sa te futa toti cainii vagabonzi din timisoara fa vaco!!!

  2. esti proasta de puti fa Clara Andres, eu ma mir cum mai traiesti de n-ai cazut intr-o canalizare fara capac! da esti tiganca si ciorile au noroc … grindeanu este o lichea sri-sta care a acoperit toate ciordelile din Timisoara si acum tu injuri oamenii care vor cinste si onoare ? sa te futa toti cainii vagabonzi din timisoara fa vaco!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.