Cutremur pe scena politica din Romania. Se „coace” o noua alianta

Alianța intre PSD, ALDE și Pro România! Ce spune Marcel Ciolacu despre contextul in care apare aceasta alianta.

Când a fost întrebat ce ar spune despre o alianţă cu partidele lui Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta, Ciolacu a spus următorul lucru:

„Categoric. E important ca noi să nu ne îndepărtăm de agenda cetăţeanului, pentru că lumea este înspăimântată de criza economină mai mult decât de pandemie”, a transmis Marcel Ciolacu la emisiunea „Sinteza zilei”.

Discuția dintre șefii de partide

Marcel Ciolacu a spus că a avut o discuție cu Victor Ponta și i-a reproșat anumite atacuri pe care acesta le-ar fi făcut la adresa partidului şi a unor membri, adăugând că nu va mai accepta o astfel de atitudine.

Citiți și:  O diversiune ORDINARĂ a USR PLUS? Românii din Diaspora, „împiedicați” să voteze prin corespondență!

„Am avut discuții cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu.

Sunt niște excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, având în vedere și trecutul comun, să fie făcute anumite afirmații, atacuri împotriva membrilor sau PSD, partid care l-a făcut premier și i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidențiale.

Să ne facem că uităm trecutul din PSD? Eu nu o să mai accept atacuri. Am încheiat, totuși, conversația într-o notă optimistă”, a declarat șeful PSD în cadrul emisiunii menționate anterior.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU