Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Cutremur pe scena politica din Romania. DEMISIE DE RASUNET. Breaking news

breakingnews

Comisarul european, Corina Crețu, a demisionat. E un adevărat cutremur pe scena politică. Liderul Pro România, Victor Ponta s-a dezlănțuit. Acesta lansează un avertisent dur și anunță un regres imens pentru România.

S-a detonat nucleara în Uniunea Europeană. Corina Crețu și-a prezentat demisia președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, și nu va mai fi comisar european începând cu 2 iulie. Este o veste șoc România. În locul acesteia va veni probabil un finlandez sau o daneză care vor fi mult mai severi cu alocarea de fonduri europene.

„Să vă dau o veste proastă: pe 2 iulie Corina Crețu nu va mai fi comisar european, deja și-a prezentat demisia dlui Juncker. Va fi parlamentar european. În locul său va veni un comisar probabil finlandez, probabil dl (Jyrki) Katainen (actualul comisar pentru muncă, creștere economică, investiții și competitivitate – n.r.), care este un tip foarte dur și rigid, ca să spun așa. Și atunci să vedeți cum va fi cu fondurile europene! Că tot s-a plâns guvernul de Corina Crețu, care vrea să îi ajute”, a avertizat Victor Ponta, în direct la Digi24.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.