Cutremur pe scena politica din Romania. DEMISIE DE RASUNET. Breaking news

Comisarul european, Corina Crețu, a demisionat. E un adevărat cutremur pe scena politică. Liderul Pro România, Victor Ponta s-a dezlănțuit. Acesta lansează un avertisent dur și anunță un regres imens pentru România.

S-a detonat nucleara în Uniunea Europeană. Corina Crețu și-a prezentat demisia președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, și nu va mai fi comisar european începând cu 2 iulie. Este o veste șoc România. În locul acesteia va veni probabil un finlandez sau o daneză care vor fi mult mai severi cu alocarea de fonduri europene.

„Să vă dau o veste proastă: pe 2 iulie Corina Crețu nu va mai fi comisar european, deja și-a prezentat demisia dlui Juncker. Va fi parlamentar european. În locul său va veni un comisar probabil finlandez, probabil dl (Jyrki) Katainen (actualul comisar pentru muncă, creștere economică, investiții și competitivitate – n.r.), care este un tip foarte dur și rigid, ca să spun așa. Și atunci să vedeți cum va fi cu fondurile europene! Că tot s-a plâns guvernul de Corina Crețu, care vrea să îi ajute”, a avertizat Victor Ponta, în direct la Digi24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.