Cutremur pe scena politica. Dan Barna este in stare de SOC!

Cea mai proastă veste pentru şeful USR, Dan Barna. Vicepremierul a fost depăşit în cel mai recent sondaj dat publicităţii şi de co preşedintele AUR, George Simion. Supriză totală este şi în topul partidelor, acolo unde formaţiunea lui Simion a dat marea lovitură.

Dan Barna nu mai are nicio şansă la viitoarele alegeri prezidenţiale. Cel puţin asta reiese din cel mai recent sondaj dat publicităţii de către cei de la INSOMAR.

Dan Barna, depăşit de George Simion
După ce la prezidenţialele din 2019 a reuşit contraperformanţa de a nu prinde turul II al prezidenţialelor şi de a fi înfrânt chiar şi în oraşul său natal de candidatul PSD, Viorica Dăncilă, Barna primeşte o nouă veste proastă.

Cei de la INSOMAR au făcut un sondaj special cu şefii de partide dacă ar candida la prezidenţiale. Şeful PNL, Ludovic Orban le-a luat faţa tuturor. Este secondat, la mică distanţă de către liderul PSD, Marcel Ciolacu. Surpriză mare vine pe locul trei. Dan Barna ar fi învins de George Simion. Cioloş închide clasamentul.

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri prezidenţiale, cu cine aţi vota?
Ludovic Orban 22.14%
Marcel Ciolacu 20.29%
George Simion 14.27%
Dan Barna 12.04%
Dacian Cioloş 8.25%

AUR a luat faţa USR-PLUS
Supriză mare este şi în competiţia pe partide în cel mai recent sondaj intern, conform Realitatea PLUS. Partidul Național Liberal este în topul preferințelor românilor, dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare.

PNL ar da și președintele, pe Ludovic Orban, conform datelor adunate de INSOMAR. Conform sondajului, AUR ar avea peste 15% şi s-ar situa pe locul 3, după PNL şi PSD.

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, cu ce partid aţi vota?

PNL 23.50%
PSD 22.14%
AUR 15.53%
USRPLUS 13.59%
UDMR 8.64%
PMP 4.66%
PRO ROMANIA 4.17%

sursa: INSOMAR

Sondajul INSOMAR a fost realizat pe un eşantion de 1030 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în România, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%.

Datele au fost colectate pe baza chestionarului online, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă. Validarea eşantionlui s-a realizat pe baza ultimilor date INS.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație