CUTREMUR pe scena politica. Acuzatii GRAVE de BLAT inainte de alegeri

Aceasta ar fi trădarea anului în politica românească! Fost candidat la șefia USR împotriva lui Dan Barna, Liviu David face acuzații explozive pe pagina de socializare.

David susține că are încredere că „uSRI”, sub conducerea lui Dan Barna, va face până la urmă blatul cu PSD la alegerile locale și că „va arunca vina în curtea PNL”.

„noi indicii despre #ipocrizia care vrea sa salveze Romania. #uSRI va face pana la urma blatul cu PSD (am încredere in mârlăniile lui Barna). Si va arunca vina in curtea PNL ca nu au vrut sa facă alianța și de asta …. Ne mintea ca e totul gata și trebuie doar semnătura lui Orban care nu vrea sa ii raspunda la telefon? Pai și atunci despre ce negocieri cu PNl vorbește in ședințele USR? Nu spunea ca vrea sa piardă PSD? Si atunci de ce supune la vot sa trimită PNL la plimbare?”, scrie, pe Facebook, Liviu David.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că situația este extrem de tensionată în interiorul USR, „Nicușorii” având mari probele cu tabăra „Barnistă”.

De altfel, în ultima vreme, tot mai mulți USR-iști vechi au părăsit formațiunea prezidată de Dan Barna, acuzând politica dictatorială a acestuia.

Conform surselor noastre, USR ar putea „schimba macazul în ultima clipă chiar și în ceea ce privește susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.