Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

CUTREMUR pe scena politica. Acuzatii GRAVE de BLAT inainte de alegeri

bomba 538x332 1

Aceasta ar fi trădarea anului în politica românească! Fost candidat la șefia USR împotriva lui Dan Barna, Liviu David face acuzații explozive pe pagina de socializare.

David susține că are încredere că „uSRI”, sub conducerea lui Dan Barna, va face până la urmă blatul cu PSD la alegerile locale și că „va arunca vina în curtea PNL”.

„noi indicii despre #ipocrizia care vrea sa salveze Romania. #uSRI va face pana la urma blatul cu PSD (am încredere in mârlăniile lui Barna). Si va arunca vina in curtea PNL ca nu au vrut sa facă alianța și de asta …. Ne mintea ca e totul gata și trebuie doar semnătura lui Orban care nu vrea sa ii raspunda la telefon? Pai și atunci despre ce negocieri cu PNl vorbește in ședințele USR? Nu spunea ca vrea sa piardă PSD? Si atunci de ce supune la vot sa trimită PNL la plimbare?”, scrie, pe Facebook, Liviu David.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că situația este extrem de tensionată în interiorul USR, „Nicușorii” având mari probele cu tabăra „Barnistă”.

De altfel, în ultima vreme, tot mai mulți USR-iști vechi au părăsit formațiunea prezidată de Dan Barna, acuzând politica dictatorială a acestuia.

Conform surselor noastre, USR ar putea „schimba macazul în ultima clipă chiar și în ceea ce privește susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.