Cutremur la Ministerul Sănătăţii. Alexandru Rafila DEMISIONEAZA? Se întâmplă pe 10 ianuarie

Lovitură pentru ministrul Sănătății, Alexandru Rafila! Românii nemulțumiți de noile restricții au anunțat că vor face un protest în fața Ministerului Sănătății. Protestele sunt anunțate pentru luni, 10 ianuarie. Se va cere demisia lui Alexandru Rafila.

Din cauza numărului tot mai mare de infectări din ultima vreme, autoritățile au adoptat noi restricții. Românii nemulțumiți amenință cu proteste în fața Ministerului Sănătății, condus de Alexandru Rafila.

Aceștia susțin că li se încalcă drepturile și reproșează autoritățile că antiviralalele pentru tratamentul COVID nu se găsesc în farmacii.

Protestele sunt anunțate pentru luni, 10 ianuarie, în fața Ministerului Sănătății, unde se va cere și demisia lui Alexandru Rafila.

Citiți și:  Rafila îi CEARTA pe romanii blocati in vami. News alert

Marcel Ciolacu, despre o eventuală demisie a ministrului Sănătăţii
În urmă cu câteva zile, şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vorbea despre o eventuală demisie a lui Alexandru Rafila.

Liderul PSD spune că, în ciuda opiniilor diferite referitoare la certificatul verde, el și ministrul Sănătății nu au avut până acum nicio discuție referitoare la o demisie.

„Eu nu am avut nicio discuţie cu domnul Alexandru Rafila despre demisie”, a dezvăluit Marcel Ciolacu. Totodată, el a precizat că se dorește cât mai repede depășirea acestui impas.

„Nu-i adevărat… Fac ce pot să comunice foarte bine, să depăşească acest impas de credibilitate între instituţiile statului şi cetăţeni”, a explicat Marcel Ciolacu, la România Tv.

Citiți și:  Lovitură TOTALA pentru Rafila! Se cere DEMISIA: Vă faceți de râs

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *