CUTREMUR LA CASA REGALA. SE RETRAG pentru ca vor sa fie „independenți financiar”

Prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, spun că se retrag din rolurile lor de membri superiori ai familiei regale britanice și intenționează să lucreze pentru a deveni „independenți financiar”, a anunțat cuplul miercuri.

După multe luni de reflecție și discuții interne, am ales să facem o tranziție anul acesta”, au scris ei pe Instagram, explicând că speră să „realizeze un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții”.

„Intenționăm să facem un pas înapoi ca membri„ în vârstă” ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, continuând în același timp să-i sprijinim pe Majestatea Sa Regina”, au spus ei.

Harry și Meghan nu au consultat niciun alt membru al familiei regale despre decizia lor, cuplul fiind dornic de o viață privată.
Se spune că există un sentiment de dezamăgire profundă la palat în urma anunțului. Membrii seniori ai familiei sunt răniți în urma știrilor. Într-o declarație emisă la doar câteva ore după postarea de Instagram a cuplului, Palatul Buckingham a declarat că situația este „complicată”.

„Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient”, se arată în comunicatul Royal Communications nesemnat. „Înțelegem dorința lor de a adopta o abordare diferită, dar acestea sunt probleme complicate, care vor dura un timp pentru a lucra”.

În postarea pe rețeaua de socializare, cuplul a dezvăluit că intenționează să-și împartă timpul între Marea Britanie și America de Nord.

„Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim în timp util toate detaliile, deoarece continuăm să colaborăm cu Majestatea Sa Regina, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și toate părțile relevante. Până atunci, vă rugăm să acceptați cele mai profunde mulțumiri ale noastre, pentru susținerea continuă”.

Harry, în vârstă de 35 de ani, fiul mai mic al prințului Charles și al prințesei Diana, și Meghan,o fostă actriță cunoscută mai ales pentru rolul său în drama legală Suits, 38 de ani, s-au cunoscut în 2016. Aceștia au fost căsătoriți într-o ceremonie fastuoasă, plină de stele, la Capela Sf. Gheorghe din Windsor, în mai 2018. Cuplul și-a întâmpinat primul copil, fiul Archie Harrison Mountbatten Windsor, în mai 2019, informează BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *