Cutremur în USR-PLUS: Dacian Cioloș, turnat de Dan Barna la DNA

Un scenariu exploziv a fost aruncat în spațiul public de jurnaliștii din România. Pe linie de structuri informative, Dacian Cioloș le-ar fi cerut prietenilor din Sistem să-și întindă „antenele”, pentru a afla dacă acesta a fost turnat de Dan Barna la DNA, susține publicația Național.

Sursa citată spune că Dan Barna l-a turna pe Dacian Cioloș la DNA, pentru a-i face loc lui Cătălin Drulă, ministrul USR-PLUS al Transporturilor, la alegerile prezidențiale din 2024.

Mai mult, sustin jurnalistii citați, Barna nu ar fi decât „iepurele” lui Drulă, în drumul acestuia din urmă către Cotroceni

Ce susține Național
„Cu toate că aproape a destructurat structura informativă a Ministerului Afacerilor Interne, cel puțin pe linia sa operativă, Dacian Cioloș a continuat să întrețină aceleași ”legături primejdioase” dintotdeauna cu anumite ”paliere” din serviciul secret reinventat de ”Vulpea” Virgil Ardelean parcă după chipul și asemănarea sa. Numai că ”roata” se tot învârte în sistem, astfel că și influența mai mult decât nefastă a ”timpanului” vechiului și ”noului Grup de la Cluj” asupra fluxului informativ din cadrul MAI a scăzut considerabil. Rămânând totuși la un nivel suficient pentru ca sfetnicii lui Dacian Cioloș din umbra ”vechii gărzi” a ”Doi ș‘un sfert” să își întindă în ultimele zile ”antenele”.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Pentru a încerca să afle astfel dacă Dan Barna l-a ”turnat” pe Dacian Cioloș la Direcția Națională Anticorupție! Sau dacă acesta umblă ”cablat”, aidoma colegului său de partid și de Guvern, Cătălin Drulă. Cel pe care Dacian Cioloș, deja obsedat că ” i se pregătește ceva” îl acuză nu doar că ”a mușcat mâna care l-a hrănit”, dar și că vrea să îi ia locul! Atât în fruntea USR – PLUS, cât și ca prezidențiabil al Alianței. ”În cârdășie” cu un Dan Barna care ar urma să se retragă din cursă ”de bună voie și nesilit de nimeni”, pentru a nu regreta apoi mersul anchetei în ceea ce privește ”fraudarea fondurilor europene”. Iar pentru ca acest ”scenariu negru” care deja îl bântuie pe Dacian Cioloș să nu fie transpus cu totul și în realitate, acesta a apelat la puținii susținători pe care îi mai are în sistem pentru a afla cum anume vrea să i-o ”tragă” Dan Barna. Cel de care în ultima vreme se ferește ”ca de tămâie”, mai ales atunci când este vorba de discutarea unor teme sensibile. Cel mai probabil de teamă să nu cadă cumva astfel pe tehnică, ca și liderii liberali care au purtat o discuție colegială cu partenerul de guvernare Cătălin Drulă…”, scrie sursa citată.

Citiți și:  Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie!

Sursa; bugetul.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu