GENERAL

CUTREMUR in UE. Se formează alianța “Exit”. Ce TARI fac parte din alianta

UE Unión Europea

S-a născut o nouă amenințare la adresa Uniunii Europene. Politicieni din Franța, Spania și Italia negociază un manifest comun pentru ieșirea țărilor lor din Uniunea Europeană.

Rebeliune în UE. Într-un interviu acordat presei engleze, fondatorul generației Frexit, Charles-Henri Gallois, a dezvăluit că se află în discuții cu forțele politice din Spania și Italia pentru a lansa un program comun împotriva blocului de la Bruxelles. Charles-Henri Gallois susține că Uniunea Europeană este „o instituție total inutilă”

Rebeliune în UE
Politicianul francez a declarat că a luat legătura cu fondatorul Italexit, Gianluigi Paragone, și cu liderul Somos España, Luis Carlos Nogues, pentru a lansa o „platformă de eurexit”. Cele trei formațiuni politice vor să-și unească forțele pentru ca țările lor să părăsească UE.

„Sunt pentru Frexit, dar acesta nu este doar un proiect Frexit.

„Condițiile pentru aderarea la UE s-au schimbat foarte mult de la Tratatul de la Maastricht. Ar fi fost normal, cel puțin pentru un democrat, ca în aceste noi condiții oamenii să fie întrebați dacă vor să rămână sau nu în Uniunea Europeana.

Avem această mare  platformă, acest mare proiect despre un referendum privind Frexit, la fel cum britanicii au avut un referendum asupra Brexitului.”

Rebeliune în UE. Alianța Exit prinde contur
Întrebat dacă intenționează să facă echipă cu alți parteneri europeni după ce a dezvăluit că se află în legătură cu senatorul italian Gianluigi Paragone, spune Gallois. “Am scris un manifesr împreună cu un partid politic spaniol (Somos España. De asemenea, discutăm cu alte partide europene de pe continent.

„Lucrăm la o platformă eurexit pentru a ne face cunoscuți în celelalte țări. Nu urâm alte țări europene.

Dimpotrivă, iubim Europa, dar urâm UE. Deci, lucrăm împreună pentru a ajuta aceste țări să iasă din UE.

Sursa: evz.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

  1. Pana o ‘framanata’ astia, ne ia dreaqu pe toti.

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: