CUTREMUR în showbiz! Cunoscută vedetă TV, dosar la DIICOT pentru fraude bancare. Scoteau banii altora de la ATM-uri

Lumea showbiz-ului este în stare de șoc, după ce o cunoscută vedetă TV este acuzată ca fiind suspectă de constituire a unui grup infracţional organizat, cu legături peste hotare și specializat în escrocherii cu instrumente de plată electronice (carduri bancare).
Loredana Chivu şi iubitul acesteia sunt la un pas de puşcărie, cei doi fiind acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat specializat în fraude bancare.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că în dosarul în care sunt cercetaţi Loredana Chivu şi Mihai Colesnicov mai sunt suspectate de aceleaşi fapte grave şi alte două persoane. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, Vali D., şi despre o tânără în vârstă de 25 de ani, Ada B., ambii din Bucureşti, scrie Spynews.ro.

Conform surselor amintite, cei patru sunt suspectaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, cu legături peste hotare, specializat în escrocherii cu instrumente de plată electronice (carduri bancare). Cei patru au intrat în vizorul procurorilor DIICOT după ce un informator i-a „turnat” că trag ţepe de zeci de mii de euro, folosind carduri clonate. Loredana Chivu şi amica ei ar fi fost, „săgeţile” care scoteau bani de la ATM-uri şi făceau cumpărături de ordinul zecilor de mii de euro, „dând cu cardul”, ulterior bunurile achiziţionate fiind vândute, pentru a fi transformate în „bani curaţi”.

Cei patru au fost escortaţi, joi, la sediul DIICOT, pentru a da declaraţii în dosarul penal. La ieşire, Loredana Chivu părea extrem de afectată, iar zâmbetul îi pierise definitiv. Alături de ceilalţi trei suspecţi, Loredana a fost plasată sub control judiciar, având interdicţia de a părăsi ţara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.