CUTREMUR in Romania – DOCUMENT-BOMBA într-un dosar DIICOT. Un arestat a demascat-o pe o faimoasă prezentatoare TV din România. Diva a fost implicată într-o reţea internaţională de crimă organizată!

CanCan a intrat în posesia unui document-bombă despre o celebră prezentatoare TV de la noi, pe care îl publică în exclusivitate. Este vorba, poate, de cea mai cunoscută vedetă TV de după ’89 (nu, nu este Andreea Marin!). În urmă cu câţiva ani, numele ei a fost implicat într-o reţea internaţională de hoţi de utilaje, potrivit unei declaraţii date în faţa procurorilor DIICOT de un arestat! Conform spuselor bărbatului, prezentatoarea s-ar fi ocupat de înşelăciuni, operând, deghizată, în Franţa şi Italia. Denunţătorul a mai povestit că ”şeful reţelei” i-a plătit super-vedetei TV mai multe operaţii estetice în Franţa şi o ”controla” printr-o serie de filmări de la orgii sexuale.

Reţeaua respectivă fura, potrivit denunţătorului, din mai multe ţări din Uniunea Europeană, tractoare, buldo-excavatoare, chiar şi o staţie de betoane. Gruparea acţiona îndeosebi în Franţa şi în Italia. Denunţătorul respectiv vorbeşte, în declaraţia pe care CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, o prezintă în exclusivitate, de modalitatea în care opera reţeaua, precum şi despre felul în care utilajele ajungeau în România şi erau vândute în Bucureşti şi Constanţa.

Utilajele furate erau încărcate în tiruri, erau aduse în România, unde li se schimbau seriile, după care erau vândute. Reţeaua infracţională beneficia, susţine martorul DIICOT, care la vremea declaraţiilor respective era arestat într-un dosar, de protecţia unor poliţişti cu funcţii înalte, inclusiv de cea a celebrului Traian Berbeceanu, fost şef al BCCO Alba. Utilajele care nu erau vândute la comandă se vindeau pe Autovit sau pe alte site-uri de specialitate, mai arată denunţătorul.

Citiți și:  A recunoscut TOT la DNA: A luat mită 1,3 milioane de lei

Şeful reţelei ar fi avut filmuleţe de la orgii sexuale cu prezentatoarea TV
Prezentatoarea TV implicată în reţea a luat parte la show-uri faimoase, cele mai însemnate dintre acestea la Pro TV. Diva, celebră şi pentru operaţiile ei estetice, este divorţată şi are un copil. Denunţătorul susţine că şeful reţelei avea mai multe filmuleţe în care prezentatoarea TV întreţinea relaţii sexuale. Potrivit arestatului, care a făcut şi el parte din reţeaua respectivă, şeful grupării se folosea de celebra prezentatoare întrucât aceasta arăta bine şi o controla prin respectivele filmuleţe.

„Ştiu că… se ocupa şi înainte cu … (n.r.-prezentatoarea TV) de înşelăciuni cu utilaje, întrucât se ducea cu… în Italia şi Franţa, închiriau utilaje pe nume false atribuite… (n.r.- prezentatoarei TV) care se deghiza iar… se prezenta ca şoferul lui… (n.r.- Prezentatoarea TV) era folosită pentru că arăta bine şi capta mai uşor încrederea persoanelor înşelate. După ce utilajele erau închiriate, acestea erau aduse şi vândute în România. Când… (n.r.-prezentatoarea TV) a vorbit la Măruţă sau la… despre relaţia ei cu… şi afacerile cu utilaje din Italia, … a vrut să furnizeze presei nişte filmări din Italia cu… dar i-a fost frică să nu fie recunoscuţi de persoanele înşelate deoarece prezentau filmările cu (…) deghizată”, declara denunţătorul în faţa procurorilor DIICOT.

Citiți și:  Laura Codruţa Kovesi, interviu fără menajamente la BBC. Cum a răspuns la întrebările directe despre „serviciile secrete” şi „statul paralel”

Declaraţia a fost dată de denunţător în faţa procurorilor DIICOT în perioada în care acesta era arestat într-un dosar. El susţinea că spune numai adevărul şi menţiona că poate fi testat şi cu aparatul poligraf pentru a se vedea că ceea ce declara este adevărat.

„Nu l-am văzut pe poliţistul Mişu, dar l-am văzut când am fost arestat întrucât a participat la acţiune şi atunci am aflat că i se spune MIŞU. Tot în acest sens, cu o altă ocazie, mă aflam împreună cu mai multe persoane la Brutăria din… a lui…, ocazie cu care tot în acelaşi mod, l-a sunat cineva, iar… ne-a spus tuturor să plecăm că trebuie să se întâlnească cu o fată. Nu pot divulga în prezent numele persoanelor cu care am fost întrucât acestora le este frică şi nu vreau să le fac rău. Noi ştiind că… a trăit anterior cu… (n.r.- prezentatoarea TV), căreia i-a făcut operaţii estetice în Franţa, respectiv i-a pus silicoane, i-a făcut intervenţii la dantură şi i-a extirpat anumite semne de pe faţă, iar… ne-a prezentat şi nişte filmări cu… (n.r.- prezentatoarea TV) întreţinând relaţii sexuale”, mai arăta denunţătorul în declaraţie.
Bărbatul a mai susţinut că motivul pentru care a decis să dezvăluie aceste lucruri este că şeful reţelei nu îi mai răspundea la telefon şi a crezut că a fost arestat din cauza acestuia.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

4 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile