Cutremur în România! Dezvaluiri SOCANTE. Ce vrea PSD să le ofere ungurilor?

Este cutremur în România. Ultimele dezvăluiri din interiorul Parlamentului sunt absolut șocante. Sunt acuzații extrem de grave la adresa celor din la PSD. Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdn, s-a decis să spună totul. Va ieși un scandal imens.

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, s-a dezlănțuit pur și simplu. Acesta devoalează un plan incredibil prin care PSD vrea să-și facă rost de numărul de voturi prin care să îndepărteze Guvernul Orban de la Palatul Victoria. Este de-a dreptul inimaginabil.

Rareș Bogdan spune că PSD vrea să schimbe legea educației și astfel să obțină voturile maghiarilor. Ar fi vorba despre trei proiecte de lege extrem de sensibile care ar trece prin vot tacit. Nu ar fi prima oară când un proiect controversat al celor de la UDMR ar trece de una dintre Camere.

În cursul acestui an, un alt proiect care era favorabil maghiarilor a trecut tacit de prima Cameră sesizată, dar a fost respins de către forul decizional. La finalul lunii aprilie, Senatul a respins proiectul privindautonomia așa zisului Ținut Secuiesc după ce acesta trecuse tacit de Camera Deputaților.

Cutremur în România
„Extrem de GRAV:
PSD vinde educația românilor pentru voturi!

PSD pregătește din nou, o serie de concesii electorale, care schimbă radical legea educației, în speranța obținerii sprijinului parlamentar UDMR pentru votarea moțiunii de cenzura împotriva guvernului liberal. Practic, scopul acestei înțelegeri este încercarea de trecere a trei proiecte de lege prin adoptare tacită, în sesiunea extraordinară convocată de PSD. Noua sesiune extraordinară a fost convocată cu un singur obiectiv: citirea moțiunii de cenzură și vânzarea educației românilor, cu scopul de a obține voturile pentru moțiune, în schimbul concesiilor făcute. De fiecare dată, în perioada jocului politic al moțiunii de cenzură, PSD a scos din sertare aceste inițiative nocive și le-a folosit ca troc politic, ca interes de partid, împotriva interesului național. Dezbaterea unor proiecte care modifică substanțial legea educației, dar și bugetul în mod semnificativ, nu poate fi subiectul unui troc politic, pe care PSD îl face pentru voturi, la moțiunea de cenzură, una, de altfel, profund neconstituțională.
Atrag atenția liderilor PSD să nu se joace cu focul, așa cum a mai făcut-o atunci când a pus la vânzare contra voturi, interesele naționale. Suntem adepții dialogului politic deschis la problemele fundamentale educației și respingem categoric orice tentativă a PSD de a folosi politic, educația copiilor noștri”, a scris europarlamentarul PNL pe o rețea de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *