CUTREMUR IN PSD! Legături NEBĂNUITE între Olguța, Manda și CLANUL TIGANESC TOPINO, din Craiova. Informații care DINAMITEAZĂ scena politică

Recent Claudiu Manda, președintele Comisiei SRI, și-a cumpărat o casă impresionantă în centrului Craiovei, achiziția stârnind controverse în rândul opiniei publice. Deja au început să iasă la iveală detalii incendiare conacul cumpărat de viitorul soț al Olguței Vasilescu, în centrul Craiovei, pentru 230.000 de euro.

Construcția din 1906, despre care jurnaliștii locali au dezvăluit că are clanțe cu cristale Swarorovski, iar băile au robineții suflați cu aur de 24k, se pare că aparține unui interlop Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

Aceste informații au fost dezvăluite de fostul deputat de Dolj, Horațiu Buzatu.

Claudiu Manda a cumpărat casa de la un interlop, Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

Având aceste noi date, cred că subevaluarea achiziției făcute de șeful comisiei de control SRI poate fi interpretată într-o nouă lumină”, susține acesta pe Facebook.

La rândul său, Lia Olguța Vasilescu a vorbit, miercuri seara, la TVR 1, despre casa cumpărată alături de viitorul său soț, despre care presa a scris că are cristale Swarovski și robineți suflați cu aur.

A costat 230.000 de euro. 150.000 de euro au fost din cont, iar 80.000 de euro din vânzarea unui apartament al viitorului meu soț. Casa e din 1906. Nu e toată casa noastră, e doar o parte. Mai este un proprietar și un litigiu pe o parte din casă, cu niște persoane care locuiesc abuziv în casă. Casa a fost scoasă la vânzare în urmă cu 2 ani, la 285.000 de euro, dar nimeni nu s-a încumetat. Pe unul dintre proprietari nu am putut să îl dăm afară, încercăm cu ceilalți.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.