CUTREMUR in PSD înainte de congres! A fost demis imediat! Scandalul zilei în politică

Scandal imens în PSD cu puțin timp înaintea Congresului în care va fi desemnat noul președinte al partidului. Interimarul Marcel Ciolacu taie-n carne vie. Un fost ministru important a fost mazilit din partid.

Nu este deloc liniște în PSD cu doar câteva zeci de ore înaintea Congresului în care va fi desemnat noul șef al formațiunii politice. După ce fostul ministru, Daniel Breaz și-a anunțat demisia din partid, social democrații se confruntă cu o nouă problemă.

Ciolacu taie-n carne vie
Un alt fost ministru a fost îndepărtat. Anunțul a fost făcut chiar de către interimarul Marcel Ciolacu. Este vorba despre senatorul Lucian Romaşcanu care a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

„Decizia politică este una singură: este suspendat din funcţie. Cred că e suficient”, a declarat Ciolacu, la sediul PSD.

Decizia a fost luată după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care Lucian Romaşcanu a făcut, vineri, o afirmaţie injurioasă la adresa jurnaliştilor prezenţi la sediul PSD.

Întrebat ce decizie s-a luat şi în privinţa unei angajate a Biroului de presă al PSD, care apare în înregistrarea difuzată de mass-media, Marcel Ciolacu a răspuns: „Toată lumea este la pachet. S-a identificat, face parte din personalul partidului şi cred că este corectă decizia mea şi a domnului Stănescu de suspendare”.

Lucian Romașcanu, suspendat din funcția de purtător de cuvânt
Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD, alături de angajata biroului de presă al partidului care apare într-o înregistrare în care fostul ministru al Culturii foloseşte un limbaj licenţios. Anunţul a fost făcut vineri, de Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD,.

Decizia liderului interimar al PSD vine în contextul în care Romaşcanu a avut o scăpare de limbaj, înaintea conferinţei de presă pe care a susţinut-o vineri la sediul PSD, acolo unde a făcut un scandal monstru și a adus injurii jurnaliștilor prezenți în sală.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *