Cutremur in PSD. Dancila s-a DEZLANTUIT! Vrea sa preia PUTEREA TOTALA!

Viorica Dancila s-a dezlantuit. Joaca tare si nu renunta la nimic din planul pe care il are.

Vrea să scoată din Guvern oamenii incomozi,o remaniere extinsă a Executivului. Jumătate dintre miniștri ar urma să-și piardă scaunele. Această decizie ar putea fi luată după CEx ul de azi sau după Congresul din 29 iunie. Mai mult, Dăncilă vrea și reducerea numărului de ministere.

,,Voi discuta despre remaniere în CEX, vom lua o decizie despre fiecare portofoliu în parte. Nu vreau să iau eu aceste decizii, se iau pe baza evaluării activității. Nu vreau să fac referire la niciun coleg ministru. După ce vom face analiză pe fiecare portofoliu. Vom vedea dacă facem remaniere mai largă sau rămânem doar la cele două posturi de vicepremier după ce i se termină mandatul de vicepremier al lui Viorel Ștefan, la finalul lunii iunie”, a spus premierul.

Dăncilă a mai spus că i-a transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea ca Ana Birchall să preia și funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice, după ce propunerea ca Titus Corlățean să preia portofoliul a fost respinsă, anunță Realitatea TV.

Dăncilă joacă tare și în PSD. A respins categoric varianta amânării congresului social-democraţilor programat pentru 29 iunie, subliniind că o decizie în acest sens a fost luată deja într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *