CUTREMUR IN POLITIE! URMEAZA ARESTARI MASIVE PRINTRE POLITISTI DE RANG INALT

Mai mulți polițiști care au legături cu rețele infracționale vor fi chemați la audieri de procurori, pe parcursul zilei de astăzi, a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Potrivit acestuia, audierile vin în contextul unei acțiuni mai ample prin care se va face curățenie în cadrul ministerului.

Marcel Vela ia în calcul verificări și în cadrul altor Inspectorate de Poliție, din alte județe: „Chiar azi avem o acțiune de care veți lua act, presa și publicul, în timp util, la momentul potrivit, după ce viom finaliza acțiunile și în alte județe”.

Ministrul a făcut această declarație în contextul anchetei demarate la Caraș-Severin în legătură cu intervențiile făcute pentru acordarea unor permise de port-armă unor persoane care nu participau la cursurile speciale.

Citiți și:  Victorie DE RASUNET pentru Marcel Vela si Raed Arafat

Prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar în acest caz, iar alți cinci suspecți, printre care și șeful Serviciului Arme şi Muniţii din IPJ au fost reținuți pentru 24 de ore. Nouă percheziţii s-au făcut miercurim dintre care una la Poliția Caraș-Severin, la locuințele unor persoane, dintre care unele polițiști, și la sediul unei firme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.