Cutremur în politică. Se rupe AUR? Ultima “isprava” a Dianei Șoșoacă

Se rupe AUR? Cutremur pe scena politică din România. Dezvăluiri total neașteptate despre partidul surpriză de la alegerile parlamentare de anul trecut. Diana Șoșoacă ar putea distruge totul.

AUR s-ar putea destrăma în cel mai scurt timp, iar ultima prestație a Dianei Șoșoacă generează tensiuni. Este vorba despre filmarea în care senatoarea AUR se filma cântând fără mască de protecție, alături de mai mulți invitați, la petrecerea aniversară a soțului său, de la Iași.

În urma imaginilor publicat, atât ea cât și restul participanților de la eveniment sunt cercetați de poliție. Oamenii legii urmează să stabilească cine este vinovat pentru nerespectarea măsurilor de siguranță sanitară.

Mirel Curea, prim redactor şef-adjunct al publicaţiei Evenimentul Zilei, a comentat și el imaginile văzute. Potrivit acestuia, AUR s-ar putea destrăma din cauza unor astfel de evenimente. De aesmenea, el și-a reamintit un eveniment în care Diana Șoșoacă l-a și amenințat.

“Asta nu e comportament de senator. Cei din conducerea AUR sunt pe punctul de a-şi face harakiri (metodă japoneză rituală de sinucidere, n.r.). Nu ştiu ce să mai facă. Nu înţeleg cum s-au trezit cu ea (cu Diana Şoşoacă) printre ei.

Citiți și:  Profesorul Augusto Sinagra sterge pe jos cu jurnalista italiana Lucia Goracci și desființează teza "sechestrului": "Cer scuze românilor"

O plângea pe Laura Codruţa Kovesi când a fost demisă. Avea declaraţii publice în care spunea de preoţi ce nenorociţi sunt şi despre BOR că are o prezenţă malefică în viaţa noastră, a românilor. Îşi face rău chiar dumisale. Mie mi-a spus că sunt un jurnalist care trebuie eliminat”, a declarat în cadrul emisiunii jurnalistul Mirel Curea, la Antena 3.

Se destramă AUR?
Totodată, jurnalistul a mai precizat că ştie despre tensiunile de la vârful Alianţei pentru Unirea Românilor direct de la membrii acesteia.

În același timp, primele indicii că George Simion și Diana Șoșoacă aleg să facă lucrurile separat s-au văzut după incendiul de la Spitalul ”Matei Balș”. Cei doi au ales să apară public separat, atât în intervențiile televizate, cât și la proteste.

Astfel, în ziua incendiului, Diana Șoșoacă a mers singură la ”Matei Balș”, unde a insistat să intre în spital, invocând statutul de parlamentar, deși instituția se afla în plină anchetă a procurorilor criminaliști.

Citiți și:  Șoșoacă a EXPLODAT la tribuna Parlamentului: Nicolae Ciucă e o RUȘINE pentru poporul român!

Totodată, senatoarea a făcut apoi apel la români să ”iasă în stradă” și să vină în fața spitalului, cerându-le, de asemenea, și parlamentarilor să vină la ”Matei Balș”, să ceară explicații pentru producerea tragediei.

În următoarea zi, a organizat un prostest şi George Simion, dar în fața Ministerului Sănătății. A fost un eveniment la care Diana Șoșoacă nu și-a făcut apariția. Situția s-a repeatat și a treia zi, duminică. Simion, care este co-preşedinte AUR, a fost prezent în fața Ministerului Sănătății, împreună cu alți șapte parlamentari ai formațiunii, pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu. Nici de această dată Diana Șoșoacă nu s-a afla printre ei.

Şoşoacă venit, totuşi, în fața Ministerului Sănătății însă mai târziu, spre seară, împreună cu câteva zeci de oameni, și a încercat să intre în clădirea ministerului pentru a discuta cu ministrul. George Simion nu mai era acolo la acel moment.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!