CUTREMUR IN POLITICA ROMANEASCA! Victor Ciutacu candidează! Anuntul facut de latrinistul Antena3

Victor Ciutacu a anunțat că intră în politică!

Jurnalistul a făcut anunțul însă numai în glumă, pentru a îi ironiza pe colegii săi de breaslă care au ales această cale. Ultimul pe listă este Moise Guran, care a anunțat că trece la Alianța USR-Plus, pentru a coordona campaniile electorale ale formațiunii.

Victor Ciutacu ironizează dur ultimele mișcări de pe scena politică, prin care diverși jurnaliști au ales să renunțe la meserie și să se înscrie în partide.

”Dacă intram eu în vreun partid, se dădeau deontologii cu c*ru’ de pământ pân’ la cutremurul de 10 grade pe aplicație. Acum toți sunt cu capetele între umeri, că are subit republica nevoie de salvatori cu acte la bucată. Pardon, deontologii-s ocupați să modereze evenimente de PR pe banii statului sau să-și facă site-uri cu abonamente în avans”, a ironizat jurnalistul trecerea lui Moise Guran la USR.

Citiți și:  „Ciutacu trebuia să stea 10 ani în pușcărie”. Dezvăluiri fără perdea despre tonomatul scursurilor

Astfel, Moise Guran a anunțat miercuri, după participarea la ședința USR, că renunță la cariera de jurnalist și intră în politică. El se va ocupa de coordonarea campaniilor electorale pentru Alianța USR-PLUS.

”Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară”, a spus Moise Guran.

Decizia sa vine după mai multe discuții cu liderii Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș. Moise Guran a participat miercuri la ședința Biroului Național al USR.

Intrarea lui Moise Guran în politică vine după ce și alte nume grele din presă au ales această cale. Poate cel mai răsunător din ultima vreme este cel al actualului europarlamentar liberal Rareș Bogdan.

Citiți și:  Doi cunoscuți jurnaliști, reactii EXTREM de dure la adresa doctorului Valeriu Gheorghiță

Nu trebuie uitată însă Gabriela Firea, actualul Primar General al Capitalei, care a intrat în politică direct din presă.

Alte nume de jurnaliști care ”au schimbat tabăra” sunt Mădălina Pușcalău, Marinela Mititelu, Nelu Barbu sau Felix Rache.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU