Cutremur în politică! Băsescu a făcut ANUNTUL ZILEI

Traian Băsescu a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre ceea ce ar urma să se întâmple în următoarele zile. El a vorbit despre o înțelegere între reprezentanții tuturor partidelor politice, care ar urma să se producă la Bruxelles.

Traian Băsescu a făcut un anunț incendiar. Fostul președinte a spus ce se va întâmpla la Strasbourg, când în plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere istorică.

Potrivit lui istorica-la-bruxelles-e-legat-de-revolutia-din-89-iliescu-e-in-alerta.html”>Băsescu, luni, se va ține o dezbatere despre Revoluţia din România, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timişoara.

”Toţi cei 32 de parlamentari români, indiferent de apartenenţa politică, au putut să facă propuneri pe proiectul de text şi îl vor susţine în plen”, a arătat Băsescu.

Citiți și:  DEZVALUIRI SOCANTE: Traian Băsescu detonează BOMBA! Cine e în spatele partidului AUR? Nu e ceva românesc

”Revoluţia din România în dezbaterea Parlamentului European! Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic. Se va dezbate o rezoluţie despre Revoluţia Română din Decembrie 1989. Dezbaterea are loc în ziua de 16 Decembrie, exact la 30 de ani de la începerea Revoluţiei la Timişoara, iar votul în plenul Parlamentului pentru Rezoluţie se va da Joi, 19.12.2019”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Ce prevede Rezoluția
Despre acest moment a vorbit în urmă cu câteva zile și europarlamentarul PNL, Siegrfied Mureșan. „Este prima dată când Parlamentul European adoptă o poziție oficială despre Revoluția Română. La 30 de ani de la Revoluție, oamenii au dreptul să afle adevărul”, a scris Siegfried Mureșan, pe Facebook.

Citiți și:  STAREA DE URGENTA TREBUIE REINTRODUSA! Traian Băsescu aruncă bomba privind situația României

Rareș Bogdan, a explicat la rândul său, că proiectul de rezoluție are ca scop recunoașterea faptului că în România a fost cea mai sângeroasă Revoluție. Rezoluția este susținută de Grupul Popularilor Europeni, (PPE), Grupul Renew si Grupul Socialist (S&D)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile