“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cutremur in PNL. Se aude zăngănit de cătușe: „Este cu un picior în puşcărie!”

catuse mckain 10821600

Purtătorul de cuvânt al partidului a anunțat că de joi USR începe demersurile pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Mihai Chirica. Potrivit lui Ionuț Moșteanu, edilul este „cu un picior în pușcărie” și „nu mai poate continua la Primăria acestui oraş”.

USR va demara strângerea de semnături pentru demiterea primarului Iaşului, prin referendum, a anunţat purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul Ionuţ Moşteanu, într-o conferinţă de presă, el arătând că preşedintele interimar al partidului, Cătălin Drulă se va afla, joik, la Iaşi, pentru acest eveniment de strângere de semnături.

„Mihai Chirica este cu un picior în puşcărie, are şapte dosare penale, a fost în imposibilitatea de a-şi exercita mandatul acum câteva zile, la începutul lunii februarie. Mihai Chirica nu mai poate continua la Primăria acestui oraş, un oraş important din România”, a spus Moşteanu.

USR a va demara joi strângerea de semnături
Deputatul USR a anunţat că preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă va fi prezent, joi, alături de colegii din Iaşi, pentru a demara această strângere de semnături pentru demiterea primarului din Iaşi.

Primarul Iaşiului Mihai Chirica este implicat în mai multe dosare, cele mai multe având legătură cu afaceri imobiliare. El a fost pus sub control judiciar în această lună de către procurorii DNA, însă măsura i-a fost riduicată de către instanţă, astfel că edilul şi-a putut relua activitatea în primărie.

La rândul său, DNA a dispus urmărirea penală faţă de preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, şi faţă de alte două persoane din cadrul CJ Iaşi, într-un dosar care vizează detaşarea unui consilier de la Consiliul Judeţean pe o funcţie de conducere la Şcoala Populară de Artă.

Alexe este vizat de DNA şi într-un dosar în care sunt cercetate fape de pe vremea când acesta era ministru al Mediului.

PSD cere demisia primarului și președintelui CJ Iași
Menționăm și că preşedintele PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, consideră că primarul Mihai Chirica şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, ar trebui să demisioneze din funcţii, întrucât au devenit „nefrecventabili” din cauza dosarelor în care sunt anchetaţi.

Maricel Popa a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că până la sfârşitul anului ar trebui organizate alegeri anticipate, în opinia sa aceasta fiind singura şansă ca Iaşiul să se poată dezvolta şi derula mai departe proiectele.

„Iaşiul trebuie să aibă o administraţie transparentă, de lideri corecţi, nu corupţi, nu combinatori. Nu putem să nu sancţionăm derapajele celor doi. Iaşiul merită mai mult. Singura şansă a noastră este ca Mihai Chirica şi Costel Alexe să îşi dea demisia, să fie alegeri anticipate. Nu poţi să condamni un milion de ieşeni pentru abuzurile care s-au făcut în administraţie. Cei doi sunt nefrecventabili. Nu îi primeşte nimeni când se duc la vreun minister. Vom lupta pentru Iaşi”, a afirmat senatorul Maricel Popa.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.