CUTREMUR în media! Ce a scris Costin Mărculescu în cartea lui


Costin Mărculescu a scris înainte de moartea sa o carte pe care urma s-o lanseze pe 29 iunie. Fiecare capitol este dedicat unui prieten sau dușman din viața lui, iar în poveștile sale spne fară perdea totul. Adevăruri doar de el știute, adevărul dintre el și Carmen Pleșa care i-a furat firma. Dar și povești cu culisele emisiunilor și oamenilor care se dau ceva la televizor și sunt altceva în viața privată.

Cutremurul și teroarea lansării cărții lui Costin Mărculescu
Când o parte din cei care au aflat că vor fi incluși în cartea lui Costin Mărculescu s-a declanșat un cutremur. Acesta a fost înainte ca volumul să aibă forma finală ca va fi dat în judecată daca publică cartea și spune adevărul despre acele persoane.

Carmen Pleșa este una dintre personajele din carte cu care Costin Mărculescu a avut o relație bună și împreună au lansat o firma de modele. Aceasta i-a „furat” firma lui Costin Mărculescu, lucru care l-a devastat și n-a putut înțelege de ce nu mai este în atenția publicului.

Dezvăluirile lui Costin Mărculescu vor provoca o undă de șoc
Mara Bănică a declarat la XNS Show, la Dan Capatos în emisiune, că se va ocupa personal de publicarea cărții pentru că asta a fost ultima sa mare dorință. Reporterul Acces Direct știe în mare ce srie în carte și a afirmat că totul va fi aruncat în aer când va apărea cartea pe piață.

Dan Capatos, prieten apropiat al emisiunii, l-a descoperit prin reporterul său Horațiu pe Costin Mărculescu mort în casă. Acesta se afla în cada și corpul într-o gravă stare de putrefacție.

Ultimul mesaj trimis de Costin Mărculescu prietenului său Doru Calangiu
Costin Mărculescu nu mai apărea de mult pe micul ecran și se retrăsese din viața publică. El a mai ținut legătura doar cu câțiva prieteni apropiați, priintre care se numără și omul de afaceri Doru Calangiu. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni, iar afaceristul a făcut public un mesaj dureros pe care l-a primit de la actor, cu puțin timp înainte să se stingă.

Ultimul mesaj trimis de Costin Mărculescu prietenului său Doru Calangiu
Costin se văzuse cu Doru cu două săptămâni în urmă, moment în care postase și o imagine pe Facebook. Cei doi sărbătoriseră împreună ziua de naștere a afaceristului. Doru Calangiu era unul dintre prietenii apropiați ai lui Costin Mărculescu, iar dovadă stă mesajul pe care acesta l-a primit de la actor cu puțin timp înainte ca el să se stingă. Acesta îi scrisese pe Watsapp: „Doru, moooor!”. Mesajul lasă loc de interpretări, mai ales că a fost trimis la 22:44 seara, însă fără a fi specificată ziua. Fotografia cu mesajul a fost postată de Calagiu pe Facebook, potrivit VIVA!

Sursa; stiritv.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.