CUTREMUR în Justiție: PSD detonează BOMBA! Se întâmplă în IANUARIE

PSD este hotărât să dea OUG pe amnistie și grațiere.

PSD este decis să dea o ordonanţă de urgenţă pe amnistie şi graţiere. Social-democraţii stabilesc doar momentul oportun. Nu este exclus ca Executivul sa adopte ordonanţa în luna ianuarie 2019, atunci când România va prelua preşedinţia Consiliului UE. Potrivit informaţiilor Digi24, OUG ar urma să fie adoptată fără transparenţă, adică textul nu va fi pus în dezbatere public, şi va fi asumată de PSD.

Dragnea a spus că cel care s-a opus acestui proiect până acum a fost Paul Stănescu, potrivit informaţiilor Digi24. Acesta din urmă şi-a anunţat de curând demisia din Guvern.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

Mai mult, Dragnea l-a acuzat pe Tudorel Toader că nu a făcut nimic în această privinţă. Şeful PSD spunea că dacă în săptămânile următoare Tudorel Toader nu va prezenta un proiect privind amnistia şi gratierea, atunci va cere CEx PSD să ia o decizie.

Iniţial, termenul final pentru adoptarea aministiei şi graţierii ar fi fost finalul anului 2018.

În acest context, ieri seară, a avut loc o întâlnire de taină între Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu la Parlament, care a durat circa o oră. Cei doi au vorbit despre amnistie şi graţiere.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU