CUTREMUR ÎN JUSTIŢIE! DNA DĂ ÎNAPOI în Dosarul Belina. Dezvăluiri de ultimă oră despre Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb

Bombă în Dosarul Belina. Procurorii DNA sunt nevoiţi să refacă încadrările juridice ale faptelor presupus a fi fost comise în Guvern.

În timp ce pe drumurile la DNA ale miniştrilor Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au contat enorm în scandalul poliic al săptămânii, dintre Tudose şi Dragnea, procurorii anticorupţie se pare că au făcut o treabă de mântuială în Dosarul Belina. Potrivit informaţiilor EVZ, procurorii DNA refac încadrările după ce s-au încurcat în proceduri legislative şi calcule aritmetice.

Se pare că există diferenţe enorme între afirmaţiile din comunicatul emis de DNA în urmă cu aproximativ două săptămâni şi realitatea din dosar. Principalii trei piloni ai acuzării par să se fi zdruncinat serios. În primul rând, contrar opiniei procurorilor, hotârârile de Guvern nu se supun consultării publice .

Citiți și:  BREAKING. LISTA BOMBA a inculpaților pentru MARE CORUPȚIE care TREMURĂ după DECIZIA CJUE

O a doua acuzaţie majoră, anume termenul foarte scurt pentru emiterea hotărârii de Guvern prin care Braţul Pavel şi Insula Belina au fost trecute în proprietatea CJ Teleorman, este pe cale să cadă. Conform noii rezoluţii DNA, termenul a fost, în realitate, de 12 zile lucrătoare şi nu de 17 ore, cum s-a susţinut în comunicatul de presă.

Apoi, cel mai important, se pare că procurorii nu mai contestă legalitatea primei hotărâri de Guvern iniţiată de Rovana Plumb, dar semnată de Lucia Ana Varga (n.r. – ministru delegat pentru Păduril şi Mediu în acea perioadă). Mai mult, fostul ministru Lucia Varga nici măcar nu a fost chemată la audieri la DNA pentru a lămuri de ce a semnat în locul ministrului Plumb.

Citiți și:  Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie!

VEZI SI: CUTREMUR la DNA: DENUNT BOMBA – Dezvaluiri in exclusivitate despre doua NUME GRELE

A rămas contra Rovanei Plumb doar acuzaţia că a promovat hotârârea de Guvern respectivă şi că adoptarea acesteia a servit apoi emiterii celei de-a doua hotărâri de Guvern, cea iniţiată de Sevil Shhaideh.

Iar din acuzaţia de abuz în serviciu nu se mai referă la emiterea nelegală a hotărârii de Guvern ci la formularea notei de fundamentare.

VEZI SI: BREAKING NEWS in ROMÂNIA. O maşină a GUVERNULUI a intrat in plin intr-o FEMEIE care avea un COPIL în BRAŢE – Foto

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Ce inculpatul sef a reusit sa introduca cenzura?????????????

  2. Ce inculpatul sef a reusit sa introduca cenzura?????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.