CUTREMUR in Guvern. Un important ministru, probleme URIASE din cauza lui Dragnea. Se cere DEMISIA

O informație de ultim moment declanșează un cutremur fără precedent în Guvernul Dăncilă. În acest moment se cere demisia unui ministru important.

Un ministru din Guvernul Dăncilă are probleme mari din cauza lui Liviu Dragnea. Este vorba de ministrul de Interne, Carmen Dan. Aceasta are de înfruntat revolta fără procedent a societății civile, opoziției și președintelui Klaus Iohannis după scandalul declanșat vineri la Topoloveni, în timpul vizitei președintelui PSD. Atunci, mai mulți protestatari anti PSD au fost luați pe sus de jandarmi și duși la secția de poliție.

Acum, peste 40 de grupuri și organizații civice solicită demisia din funcție a ministrului de Interne, Carmen Dan din cauza acțiunii întreprinse de jandarmi.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Semnatarii demersului subliniază că Jandarmeria a făcut abuz de autoritate printr-o sancționare ce nu presupunea conducerea la secția de poliție, deoarece nu exista vreo stare de pericol, arătând că oamenii legii au încălcat articolul 30 din Constituția României, care garantează libertatea de exprimare a opiniilor şi libertatea de comunicare în public.
„Cenzură de Topoloveni

Asociațiile și mișcările civice semnatare resping procedura abuzivă de intimidare și de forță a jandarmilor la Topoloveni, în ziua de 17 Mai, 2019. Câțiva protestatari pașnici și un corespondent al Rezistența TV au fost înconjurați de un efectiv supradimensionat de jandarmi care i-a obligat să intre în duba Jandarmeriei, apoi i-a condus la secția de poliție. Singurul motiv oferit vag a fost evacuarea zonei în care se desfășura un eveniment privat. Considerăm că Jandarmeria a făcut abuz de autoritate printr-o sancționare ce nu presupunea conducerea la secția de poliție, deoarece nu exista vreo stare de pericol. În plus, protestatarii nu au refuzat legitimarea.

Citiți și:  Răsturnare de situație în amantlâcul anului! Pe cine bănuiește Irina Tănase că i-ar fi ”fabricat” scandalul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.