Cutremur în Guvern! Se vorbește despre ARESTAREA Vioricăi Dăncilă

OUG114 continuă să fie extrem de contestată de către opoziție și mediul de afaceri, astăzi discutându-se chiar despre arestarea Vioricăi Dăncilă.

Declaraţia incendiară vine de la Eugen Tomac, preşedinte PMP, care susţine că într-o ţară în care se respectă regulile de piaţă, cei care au elaborat OUG 114, adoptată de Guvern în iarna anului trecut, ar fi fost arestaţi.

„Cei care au elaborat ordonanţa lăcomiei trebuiau arestaţi într-un stat în care se respectă regulile de piaţă, pentru că sunt nişte criminali, pur şi simplu alungă invetitorii şi demolează orice speranţă de bunăstare pentru români. Este incredibil ceea ce s-a întâmplat la sfârşitul anului trecut, pentru că nimeni nu vine să investească într-o ţară în care înainte de Revelion sunt introduse taxe pe sub masă, fără să fie anunţate, fără a exista un impact bugetar calculat şi aşa mai departe. Deci într-o ţară unde încălcarea şi trădarea se pedepseşte cu închisoarea, aceşti oameni ar fi fost arestaţi deja, pentru că lovitura este teribilă pentru economie”, a declarat Tomac.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.