Cutremur în Guvern. S-a aflat CINE a ajuns la vârful Justiției din România

Cutremur în Guvern. S-a aflat cine a ajuns la vârful Justiției din România. Noul membru din ministerul Justiției a fost concurent în cadrul emisiunii ”Vara Ispitelor”, de la Pro Tv.

Ies la iveală noi detalii despre noul om din vârful Justiției. Este vorba despre secretarul de stat Alexandru Dimitriu, numele propus de PLUS pentru Ministerul Justiţiei.

Dimitriu a fost numit în funcție chiar vineri, iar potrivit CV-ului său, acesta a participat la show-ul „Vara ispitelor”, unde a ajuns în centrul atenţiei prin comportamentul jumătăţii sale, Cosmina Păsărin.

De asemenea, în CV-ul său se mai menționează activitatea sa la casa de avocatură a lui Gheorghe Piperea şi încercarea de a candida la Primăria Sectorului 5, pentru funcția de primar.

În ceea ce privește modul în care acesta a ajuns să dețină o astfel de funcție, se pare că Stelian Ion a fost cel care i-a propus lui Florin Cîţu acest lucru. Premierul nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat numirea ca secretar de stat la Justiţie a lui Alexandru Dimitriu, membru al PLUS şi fost membru al PNL timp de zece ani, trecut şi în prezent ca „partener” la firma „Piperea şi Asociaţii”, potrivit datelor de pe site-ul acesteia.

Cum a ajuns Alexandru Dimitriu în Guvern
Ascensiunea lui Alexandru Dimitriu a fost spectaculoasă. În primă fază, acesta a fost propunerea Alianţei USR-PLUS (pe filiera PLUS) pentru a candida la Primăria Sectorului 5, însă în urma negocierilor între liberali şi USR, candidatul susţinut de cele trei forţe politice a fost Cristian Băcanu, cel care ocupa la acea vreme funcția de secretar de stat în Ministerul Justiției.

De menționat este faptul că Alexandru Dimitriu s-a remarcat încă dinainte de a intra pe scena politică, prin participarea sa la show-ul „Vara ispitelor” de la PRO TV. El a mers acolo alături de prietena sa de la acea vreme, Cosmina Păsărin.

Povestea lor a fost una spectaculoasă. Mai exact, se pare că cei doi au devenit cunoscuţi după ce Cosmina Păsărin l-a înşelat pe viitorul secretar de stat la Justiţie cu fotomodelul Bogdan Vlădău, în faţa camerelor de filmat.

Dacă prietena sa, Cosmina Păsărin a rămas în showbiz o lungă perioadă de timp, Dimitriu a ales să se concentreze pe carieră şi a urmat studiile juridice. În anul 2015, acesta a obținut doctoratul cu calificativul „Summa Cum Laude”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *