CUTREMUR în Guvern! Pleacă Darius Vâlcov?

Darius Vâlcov este oficial consilierul premierului Viorica Dăncilă, dar în realitate acesta este creierul din spatele guvernării PSD – ALDE. Considerat eminența cenușie a executivului, acesta a lipsit în ultima perioadă de la Palatul Victoria. Surse liberale au declarat pentru Capital că fostul ministru al Finanțelor ar urma să plece din Guvern, pe modelul Roxana Popa.

Contactat de Capital, consilierul premierului a declarat că se află în Dubai, de unde urmează să revină chiar astăzi. Darius Vâlcov a subliniat că a fost plecat trimis de Guvern și că problemele abordate sunt în interesul României.

Deși surse liberale au dezvăluit pentru Capital că relația dintre Liviu Dragnea și Darius Vâlcov s-ar fi răcit, surse din PSD au infirmat zvonul și au spus că cei doi sunt la fel de apropiați ca și înainte.

Consilierul premierului nu a fost prezent la discuțiile din CES pe ordonanța de modificare a OUG 114, ceea ce a dat drumul speculațiilor, însă se pare că nu s-a schimbat nimic în Guvern. Plecarea Roxanei Popa rămâne încă un mister, în condițiile în care aceasta era mâna dreaptă a Vioricăi Dăncilă de foarte mulți ani.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *