Cutremur în Guvern! Petrea Daea DEMIS! Lista miniștrilor care vor părăsi cabinetul Dăncilă

Remanierile în Guvernul PSD-ALDE sunt la ordinea zilei. Deja a devenit greu pentru opinia publică și mediul de afaceri să facă față vitezei cu care se schimbă titularii de portofolii. Rovana Plumb și Natalia Intotero vor părăsi cu siguranță cabinetul Dăncilă.

Cele două doamne sunt pe lista pentru alegerile europarlamentare, iar Rovana Plumb ocupă chiar prima poziție. Aceasta vizează funcția de comisar european și de aceea a insistat foarte mult să revină la Bruxelles. Jurnaliștii de la știripesurse susțin că nu vor fi doar două plecări din Guvern, ci mai multe.

Pe listă ar figura și Petre Daea, ministrul Agriculturii. Informația transmisă pe surse pare totuși greu de crezut deoarece ministrul Agriculturii este cea mai populară figură din Guvern. Dar poate însemna fie că Liviu Dragnea îi transmite un avertisment, fie că are câțiva „prieteni” în partid, care vor să-l pună într-o poziție delicată.

Citiți și:  Bomba zilei! Florin Cîțu a dat lovitura. Cu ce partid va fuziona PNL

Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor ar putea fi și el remaniat. Și asta fiindcă județul pe care-l reprezintă, Bistrița-Năsăud, are și ministerul Dezvoltării, prin Daniel Suciu, dar și un loc semieligibil pe lista PSD la europarlamentare prin Doina Pană.

Ministrul Afacerilor Europene, George Ciamba, ministrul Culturii, Daniel Breaz și ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt alte nume vehiculate în PSD pentru o eventuală remaniere extinsă, spun surse citate de stiripesurse.ro

PSD ar dori alți miniștri și la Externe și Energie, dar Călin Popescu Tăriceanu nu are de gând să facă vreo schimbare, iar cele două portofolii aparțin ALDE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *