Cutremur în Guvern! NUCLEARA pregătită de Iohannis care va spulbera totul în PSD


Pe surse apar informații potrivit cărora președintele Klaus Iohannis se pregătește să dea o lovitură neașteptată guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Mâine, Iohannis ar trebui să promulge bugetul pe 2019, însă surse de la Cotroceni au declarat pentru Economica.net că preşedintele se pregăteşte să dea lovitura de graţie guvernului Dăncilă şi să întoarcă legea în Parlament.

În cursul zilei de azi, Purtătorul de Cuvânt al preşedintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a criticat în termeni duri bugetul înaintat de Guvernul Dăncilă, despre care spune că nu este destinat dezvoltării României ci bunăstării PSD.

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, atrage atenţia încă o dată că bugetul pentru anul 2019 nu este destinat dezvoltării şi progresului României, ci bunăstării PSD. Bugetul pentru anul 2019, croit din imaginaţia PSD pe baza unor cifre exagerat de optimiste, reprezintă o nouă dovadă a iresponsabilităţii şi modului defectuos prin care social-democraţii au decis să guverneze România. În pofida numeroaselor semnale de alarmă cu privire la sustenabilitate, PSD a mers înainte cu bugetul, aşa cum a decis de fapt grupul restrâns de la vârful acestui partid, care are interese paralele cu cele ale românilor.

Citiți și:  Lovitură IN PLIN pentru Klaus Iohannis. E cutremur pe scena politică

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.