POLITICA

CUTREMUR in Guvern! Demisia momentului în România!

demisie 750x453

Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți, că a aprobat demisia unui nume important din minister, în urma unui scandal care a apărut fix astăzi, după un reportaj realizat de publicația Recorder.

Gelu Puiu, secretarul de stat în Ministerul Mediului care s-a ocupat de aplicația împotriva tăierilor ilegale de pădure, și-a dat demisia marți. Florin Cîțu, premierul României, a făcut anunțul într-o conferință de presă.

Demisie importantă în Ministerul Mediului
Premierul Florin Cîţu a transmis, marţi, că secretarul de stat Gelu Puiu de la Ministerul Mediului a demisionat şi că i-a acceptat demisia.

”În primul rând vreau să vă anunţă că domnul secretar de stat Gelu Puiu de la Minusterul Mediului şi-a înaintat demisia, pe care i-am acceptat-o”, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, premierul Florin Cîţu. Gelu Puiu a fost numit secretar de stat în decembrie 2019, de fostul ministru al Mediului Costel Alexe și tot astăzi a fost implicat într-un scandal imens.

Scandalul care a dus la demisie
Recorder.ro a intrat în posesia unor înregistrări care arată cum mai mulţi şefi de direcţii silvice din România au fost schimbaţi din funcţie în urma unei campanii de şantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operaţiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, aflat până astăzi în aceeaşi funcţie. Acesta s-a lăudat în faţa apropiaţilor că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeaşi metodă: ameninţându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă. Întregile dezvăluiri le puteți afla din reportajul de mai jos.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate. De asemenea, și fostul ministru Costel Alexe are probleme cu legea în ultima perioadă.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.