CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ A MARII BRITANII. ADEVĂRATUL MOTIV AL DIVORȚULUI PRINȚULUI HARRY DE MEGHAN MARKLE

Prințul Harry și Meghan Markle s-au izolat de Familia Regală Britanică, însă discuțiile despre un eventual divorț nu s-au încheiat, ba chiar din contră. Harry și Meghan sunt puși sub lupă, în fiecare zi – dar cu asta am putea spune că se obișnuiseră deja -, iar speculațiile nu încetează.

Cei doi vor continua să facă opere caritabile, spre exemplu, însă în nume propriu, nu în numele Reginei. Schimbarea este majoră – neașteptată pentru unii, prevăzută de cei care urmăresc tot ceea ce se întâmplă și s-a întâmplat în Familia Regală Britanică – iar casele de pariuri intră în acest joc și oferă posibilitatea… de a paria pe un divorț care va apărea în următorii 5 ani.

Pare incredibil, dar atunci cânde este vorba despre jocuri de noroc nimic nu este exclus. Potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail, sunt șanse de 3/1 ca Prinșul Harry și Meghan Markle să divorțeze până în anul 2025. O casă de pariuri irlandeză oferă șanse de 2/1 ca Harry și Meghan să își câștige independența financiară după separarea de Familia Regală Britanică, aceeași casă oferind o cotă de 4/1 pentru un eventual divorț.

Sunt două mari motive care ar duce la separarea cuplului, conform analiștilor britanici. În primul rând este vorba despre această izolare a celor doi. Pe termen lung, totul s-ar putea transforma într-un mare dezavantaj. Harry și Meghan nu se vor avea decât unul pe celălalt și depinde numai și numai de ei cum va fi gestionată o astfel de situație pe termen lung. Asta cu atât mai mult cu cât Meghan Markle nu se află în relații cordiale nici măcar cu propria familie – exceptând-o pe mama ei.

În al doilea rând, viața trăită ”sub lupă” nu este una deloc ușoară pentru Harry și Meghan. Sunt vânați în permanență de paparazzi, iar bursa zvonurilor lucrează non-stop. Viața privată a celor doi este mai mult o teorie, iar această stare, permanentizată, ar putea să inducă probleme în cuplu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *