CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ A MARII BRITANII. ADEVĂRATUL MOTIV AL DIVORȚULUI PRINȚULUI HARRY DE MEGHAN MARKLE

Prințul Harry și Meghan Markle s-au izolat de Familia Regală Britanică, însă discuțiile despre un eventual divorț nu s-au încheiat, ba chiar din contră. Harry și Meghan sunt puși sub lupă, în fiecare zi – dar cu asta am putea spune că se obișnuiseră deja -, iar speculațiile nu încetează.

Cei doi vor continua să facă opere caritabile, spre exemplu, însă în nume propriu, nu în numele Reginei. Schimbarea este majoră – neașteptată pentru unii, prevăzută de cei care urmăresc tot ceea ce se întâmplă și s-a întâmplat în Familia Regală Britanică – iar casele de pariuri intră în acest joc și oferă posibilitatea… de a paria pe un divorț care va apărea în următorii 5 ani.

Pare incredibil, dar atunci cânde este vorba despre jocuri de noroc nimic nu este exclus. Potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail, sunt șanse de 3/1 ca Prinșul Harry și Meghan Markle să divorțeze până în anul 2025. O casă de pariuri irlandeză oferă șanse de 2/1 ca Harry și Meghan să își câștige independența financiară după separarea de Familia Regală Britanică, aceeași casă oferind o cotă de 4/1 pentru un eventual divorț.

Sunt două mari motive care ar duce la separarea cuplului, conform analiștilor britanici. În primul rând este vorba despre această izolare a celor doi. Pe termen lung, totul s-ar putea transforma într-un mare dezavantaj. Harry și Meghan nu se vor avea decât unul pe celălalt și depinde numai și numai de ei cum va fi gestionată o astfel de situație pe termen lung. Asta cu atât mai mult cu cât Meghan Markle nu se află în relații cordiale nici măcar cu propria familie – exceptând-o pe mama ei.

În al doilea rând, viața trăită ”sub lupă” nu este una deloc ușoară pentru Harry și Meghan. Sunt vânați în permanență de paparazzi, iar bursa zvonurilor lucrează non-stop. Viața privată a celor doi este mai mult o teorie, iar această stare, permanentizată, ar putea să inducă probleme în cuplu.

1.609 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU