Cutremur IMPORTANT in România! E al patrulea seism în mai puţin de 12 ore

Un nou cutremur a fost înregistrat în România! Este al patrulea seism din ultimele ore, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului. Unde a avut loc acest cutremur, catalogat drept mediu?

Un nou seism în România, al patrulea în mai puţin de 12 ore!

Cutremur de 4.2 în zona seismică Vrancea
Potrivit specialiştilor de la INCDFP (Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului), cutremurul s-a produs miercuri, 11 august, la ora locală 12:21:21, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Este vorba despre un cutremur mediu, cu magnitudinea ml 4.2. Seismul a fost înreigstrat la o adâncime de 134 de kilometri.

Val de cutremure în ultimele ore în România
România a mai fost zguduită, în noaptea de marţi spre miercuri, de trei cutremure ce au avut loc într-un interval de nici jumătate de oră.

Primul dintre acestea a avut loc la ora locală 01:06, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău. A fost vorba despre un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.9, la adâncimea de 117 km.

A urmat apoi al doilea seism la ora locală 01:22, produs tot în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea. A fost un un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.5, la adâncimea de 102 km.

În fine, cel de-al treilea cutremur de azi noapte a avut loc la ora locală 01:32, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău. A fost vorba despre un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.5, la adâncimea de 139 km.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *