Cuscrul lui Dincă, filmat pe ascuns, dezvăluie secretele rețelei din Caracal

O filmare cu camera ascunsă a fost difuzată aseară de Antena 3. Unul din reporterii postului de televiziune a reușit să stea de vorbă cu cuscrul lui Gheorghe Dincă.

Reporterul Antena 3 se afla în documentarea cazului de la Caracal. A fost abordată pe stradă chiar de către cuscrul lui Dincă. Iată relatarea completă.

„Am avut o informație pe surse. Când am ajuns acolo, operatorul Mihai a rămas la o oarecare distanță fiindcă eu căutam casa și nu am vrut să ma afișez cu el. Norocul meu a fost ca individul să fie la poartă, deci nu a trebuit să intru în curte sau să îl abordez altfel.

Aveam niște ochelari de soare pe ochi, eu am 1,50 m și au fost niște minute foarte grele în viața mea pentru că eu, ca femeie, a trebuit să suport niște lucruri de care îmi este silă.

Aproape că nu am putut să scot ceva din acea înregistrare pentru că omul este extrem de vulgar”, a relatat aseară la Antena 3, reporterul Evghenia Kironaki.

Urmează un dialog halucinant difuzat la Antena 3.

REPORTER: Și de cuscrul dvs. ce știți? A făcut pentru prima dată ce a făcut?

CUSCRUL LUI DINCĂ: A făcut mereu, că lui îi plăcea tineretul, drăguța mea.

Individul ajunge să vorbească și despre ginerele lui, fiul lui Gheorghe Dincă, prin intermediul căruia, spune individul, fetele ajung să se prostitueze în Italia.

CUSCRUL LUI DINCĂ: Mergem până în Ineu, luăm mașina, dar fără mine nu plecați. Ne duce ginerele meu, cunoaște traseul, îl face de 17-18 ani. Ne duce în Italia, ne cazează și ieși la produs. Are italieni, șmecheri mari.

Dialogul cu socrul lui Gheorghe Dincă devine halucinant:

CUSCRUL LUI DINCĂ: Cum ești tu de bine făcută, dacă te duci în Vicenza, îți dă bani, toată noapte e 200 de euro…”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *