C**va de Judecătoare care i-a eliberat pe VIOLATORII din Vaslui a demisionat! Lua şpagă!

JUDECATOARE-7-VIOLATORI-ELIBERATI1

După tot scandal care a pornit în presă şi după vehementa reacţie a opiniei publice vis-a-vis de eliberarea violatorilor din Vaslui, apar la suprafaţă şi noi informaţii despre judecătoarea care i-a eliberat.

Se pare că totul a depins de mâna unei singure persoane: magistrata Georgiana Moldovan, până acum câteva luni președinte al Judecătoriei Vaslui.

Georgiana Moldovan este care în data de 9 aprilie 2015 a dispus eliberarea a 3 dintre violatori, mai exact a celor care și-au recunoscut vina și au fost de acord să coopereze cu judecătorii. Eliberarea celor trei a avut efectul domino, astfel încât judecătoarea mărinimoasă a dispus eliberarea şi celorlalţi patru. Cei patru susţinuseră iniţial că fapta s-a petrecut cu acceptul fetei.

Surpriza vine câteva luni mai târziu, când judecătoarea Georgiana Moldovan a demisionat în mai 2015 din funcţia de preşedinte al Judecătoriei Vaslui, cerând să fie detașată la Școala Națională de Grefieri pe un post de formator. Conform site-ului adevărul.ro, timp de 3 ani de acum încolo, aici fosta judecătoare va ţine cursuri de Procedură Penală.

Presa locală merge şi mai departe. Sunt multe voci care susţin chiar că judecătoarea ar fi putut lua mită de la violatori. Se ştie deja că indivizii provin din familii înstărite care au vrut în primă instanţă să strângă bani să-i cumpere fetei tăcerea, să o facă să-şi retragă plângerea. Familia fetei a refuzat banii și a cerut să se facă dreptate în justiție.

CITESTE SI: Violatorii fetei din Vaslui au pagini de Facebook. Iata unde-i gasesti si ce posteaza

Presa locală mai scrie că acesta este singurul caz de viol din Vaslui cu un număr atât de mare de inculpaţi în care judecătorii au hotărât din senin să îi judece pe violatori în stare de libertate.

Reamintim că tragica poveste a fetei din Vaslui a pornit în noiembrie anul trecut când această elevă navetistă de 18 ani a fost violată cu sălbăticie de 7 tineri cu vârste cupinse între 18 și 27 de ani. Având în vedere că îl cunoștea personal pe unul dintre violatori, fata a acceptat propunerea acestuia de a o conduce acasă cu autoturismul personal. Sărmana adolescentă nici nu bănuia că tocmai acest individ avea să fie cel care va da startul unui dezmăț de mare brutalitate. Cele șapte animale vasluiene nu s-au oprit decât după ce au reușit să o violeze de câte două ori fiecare. Pe parcursul orgiei care a durat 3 ore fata a leșinat de durere de câteva ori la rând.

CITESTE SI: Pușcăriașii din toată România s-au unit! ” Îi așteptăm pe cei 7 băieți care au violat-o pe fata din Vaslui sa-i f*tem in cur” !

Printre mărturiile fetei de 18 ani, înscrise la dosar, judecătoarea a citit şi următoarele: În pielea goala, în mijlocul unui şes pustiu, victima a fost îngenunchiată la propriu. Plângând, fata l-a implorat să îşi facă milă şi să o ducă acasă. Însă Avadanei a continuat orgia. „Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”, le-a declarat victima anchetatorilor. (sursa – CYD.ro)

CITESTE SI: Vezi aici ce le transmite un INTERLOP celor 7 băieți care au violat-o pe fata din Vaslui!
20 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU