Curtea Supremă SUA, LOVITURA URIASA împotriva mandatului de vaccinare impus de Joe Biden

Curtea Supremă a Statelor Unite a blocat măsura de urgență a administrației Biden care ar fi forțat marii angajatori să-și vaccineze sau să-și testeze regulat angajații.

Decizia, pronunțată joi, este o victorie majoră pentru criticii mandatului Biden. Multe companii cu peste 100 de angajați au făcut apel la Curte Supremă pentru a bloca ordinul după ce instanțele inferioare au decis menținerea mandatului.

„Vaccinarea și testarea OSHA împotriva COVID-19; Standard temporar de urgență, 86 Fed. Reg. 61402, este suspendată până la soluționarea cererilor solicitanților de revizuire în cadrul Curții de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Șase”, a decis instanța cu un vot de 6 la 3.

Decizia Curții Supreme suspendă ordinul președintelui Joe Biden cel puțin până când Circuitul Șase de Apel al Statelor Unite ajunge la o decizie asupra cazului.

Citiți și:  Biden a aprobat OFICIAL desfăşurarea de trupe suplimentare în Europa de Est, inclusiv în România

În schimb, Curtea Supremă a decis să mențină mandatul de vaccinare impus lucrătorilor din domeniul medical cu un vot de 5 la 4.

Sursa: ortodoxinfo.ro/Tribuna.US

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.